Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Focus MkI 1.6 16v - Ema (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/401651-ford-focus-mki-1-6-16v-ema.html)

Mihai91ilie 19-07-14 00:00

Re: Ford Focus MkI 1.6 16v - Ema

4 Attachment(s)
La cererea publicului pun niste poze cu pozitiile din grila dar vreau sa scuzati caliatea lor deoarece au fost facute cu telefonu in graba :)

Mihai91ilie 20-07-14 22:45

2 Attachment(s)
Mai punem 2 poze de la ultima adunare auto din buzau, la sosire in parcare low and slow :)

Mihai91ilie 25-08-14 12:05

4 Attachment(s)
A trecut ceva timp de cand nu am mai postat si multe s-au intamplat, intr-un final m-am despartit de jantele mele pe 15" si am achizitionat altele originale de Ford Ronal pe 16" pe care le-am vopsit in alp polar. Iar etrieri i-am vopsit in albastru deschis.

Mihai91ilie 16-09-14 12:28

2 Attachment(s)
Parintii mei au fost in vacanta prin tara si le-am zis sa imi aduca si mie niste suveniruri, iar ei s-au tinut de cuvant luandu-mi jucariile acestea :D

Mihai91ilie 19-10-14 14:51

2 Attachment(s)
Am reusit in sfarsit sa adaptez si sa montez ceasurile de ST. Atasez o poza cu ele montate si o poza cu schema dupa care m-am ghidat.

Mihai91ilie 25-01-15 20:16

4 Attachment(s)
Cu toate ca sectiunea Ford e cam tacuta o sa sparg tacerea si o sa mai dau prafu jos de pe acest thread. In acest weekend am reusit sa achizitionez un interior complet de focus SVT jumatate piele si jumatate textil. Acesta contine: Scaune fata cu reglaj lombar manual, incalzire si reglaj pe innaltime electric+ bacheta completa cu 3 tetiere , fetele de usi laterale care nu pot sa le folosesc deoarece erau pentru masina in 2 usi , si consola centrala cea cu 2 suporturi de pahare pe spate si cu tot cu butoane pentru incalzire in scaune.
Am reusit sa curat si sa montez bancheta, iar la scaunele din fata a fost chin sa le curat ca unu din ele parea ca avea o pata de ulei. Dar intr-un final am reusit sa le curat cu un spray cu spuma pentru interior auto de la turtle wax. Pot sa spun ca sunt multumit de rezultat , acum mai treubuie sa leg incazlirea la butoane si reglajul electric pe care nu am personal cunostiinte sa le fac :) asa ca orice ajutor este binevenit. Multumesc anticipat.

AnduGTR 29-01-15 12:06

Felicitari. Pe masina arata criminal, mai ales acum, dupa curatare si reimprospatare ;) Pune si poze cu ele montate. :D

Mihai91ilie 15-03-15 19:04

1 Attachment(s)
Salutare, stiu ca nu am mai dat niciun semn de activitate dar degeaba nu am stat, modificari au tot fost. In mare majoritate a timpului nu am facut decat sa ma bucur de masina si sa fac multi km fara incidente. Dar acum iarna s-a incheiat iar lucrul asta se resimte pe masina.
In primul rand la cererea lui Andu o sa pun o poza cu interiorul montat.

Mihai91ilie 15-03-15 19:15

5 Attachment(s)
In al doilea rand modificarile au fost urmatoarele:
-montat buza de ibiza la bara fata si pot spune ca arata demential. Acum fiind in fata mai low decat era inainte garda fiind putin mai mare decat un pachet de tigari.
-din cauza ca filtrul meu sport a luat foc intr-un incident nefericit acasa cu un incendiu, am luat altul ca marca la sfatul lui Andu si anume de la raid hp. Sunt extrem de multumit de sunetul care il ofera (si doar sunet ofera nimic altceva).

Mihai91ilie 15-03-15 19:29

Cu rapiditate se apropie unele reparatii la masina pe care trebuie sa le fac.
Acestea fiind:
-schimbat discuri frana fata(prioritar) spate(secundar), intrebarea mea este pentru cine poate sa ma ajute. Ce firma de disc face discuri perforate ? Deoarece as dori un mic upgrade la departamentul asta.
-mai trebuie schimbat si uleiul cu filtru pentru ca a atins cota de km la care trebuia schimbat.
-cureaua de accesorii pentru ca nu am schimbat-o niciodata de cand am luat masina si mie rusine de asta :))).
-bielete antiruliu
-si in ultimul rand revizia a doua de filtre la instalatia GPL pentru ca a inceput instalatia sa tipe dupa filtre. :D

AnduGTR 16-03-15 07:05

1 Attachment(s)
Discuri poti sa incerci ATE PowerDisc. Are cineva pe Calibra si e extrem de multumit de ele. Iti atasez o imagine ca sa-ti faci o idee care sunt.

Mihai91ilie 16-03-15 11:45

Discurile alea sunt striate ceea ce nu e rau dar eu ma gandeam la unele perforate( cu gauri in ele :D ). Dar o sa ma interesez si de astea ca nu par rele :)

CosminMYN 16-03-15 14:25

salut,poti pune o poza mai clara cu prelungirea? si un pret daca nu te superi..cum ai montat-o?

Mihai91ilie 18-03-15 10:38

Salut, buza am montat-o cu bride e plastic. Am dat gauri in bara si am prins-o cu bride. Iar de poze inca nu am facut poze calumea. :D

Mihai91ilie 21-03-15 09:46

3 Attachment(s)
Niste poze mai clare cu buza, am reusit sa fac cateva dupa spalare.

All times are GMT +2. The time now is 08:46.

- Copyright 2026 4Tuning