Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Nitto Drag ---> Echipa " Romanii" (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/40128-nitto-drag-echipa-romanii.html)

bmw_fear 08-05-07 16:34

Re: Nitto Drag ---> Echipa " Romanii"

cine are toyota supra....imi zice please si mie rapoartele pt magic box...??

alex_ggk 08-05-07 18:59

da am obs si eu astfel de manarii ...de ex honda civic la 180mph ? :)) imposibil ....
Raz6633 u la dodge viper ce ai turbina sau
supercharger ? ...
Eu am toyota supra dar am modificat rapoartele le vrei asa ?

danezubmw 08-05-07 23:34

Salut baieti, ce mai faceti ?? Care mai aveti probl cu masina ??? Vreau sa stiu pt ca in seara asta voi trimite alte Ch si sa stiu pe cine sa contez!!! Ast rasp.

alex_ggk 08-05-07 23:35

o toyota supra la 810cp ? ...e buna de ceva ?:)

danezubmw 08-05-07 23:55

sa o vedem la lucru... pe urma stab daca e buna sau nu ;)

Raz6633 09-05-07 00:21

@alex am supercharger pe viper.
@ danezu... intr-o ora... ambele masini sunt deblocate.... ba mai mult am castigat un Rx-8 :D:D

danezubmw 09-05-07 00:51

Ok raz, eu am trim 2 ch unde apare si masina ta ;)! Bafta

Raz6633 09-05-07 00:52

OK... cool... dar fi atent faza.... timpu a ajuns in -1 :|

Raz6633 09-05-07 01:01

Danezu hai sa facem altfel ca vad ca nu o scot la capat cu pinkurile astea.... da-ma afara din echipa... sau ies eu... si intru dinou cu alta masina.. probabil tot un viper.

Raz6633 09-05-07 01:18

Gata astept aprobarea de a intra dinou in echipa....

einstein1984 09-05-07 08:42

Bravo mai, dau 1500$ la echipa, nu fac nici un challenge si ma dati afara! frumos din partea voastra!

Raz6633 09-05-07 09:16

Faza este, ca daca te-ai fi uitat.... pe acest thread, noi am facut o selectie a membrilor... ba mai mult am organizat si o intalnire. Danezu a expus clar si concret toate cele necesare pentru a ramane in echipa.... un timp cu cel mult 2 secunde mai lent decat timpul minim care ill face masina(modificata la maxim) Civic-u de ex scoate 8.2-8.3 danezu v-a cerut sa scoateti cel putin 8.6 cu civicu ca sa ramaneti in echipa.
Cum tu n-ai fost prezent nici la intalnire, n-ai dat nici un semn de viata, si probabil ca nici nu te-ai incadrat in acest timp, probabil ca de aceea contractul tau ca sa zic asa, a fost reziliat. Daca acei 1500 sunt o mare problema, ti restitui eu... sau echipa.

@danezu, inca mai astept acceptu de a intra (dinou) in echipa.

shadowro 09-05-07 10:23

danezu ti-am dat un CH ... ca m-am mai antrenat dom'le.

bogdan C.E.T. 09-05-07 11:43

cum o rezolv si eu cu timpu ala de 8.3? ca am avut niste ch-uri unde am facut 8.5 si ei au facut 8.29 chiar .

danezubmw 09-05-07 15:00

Raz, ti-am dat acceptu, imi cer scuze ca nu am fost pe net sa rasp, dar munca asta... ne omoara pe toti!!! Nu am ajuns pe la birou astazi ca sa va rasp de acolo! Acum sunt acasa si sunt la dispozitia voastra!
@Bogdancet, nu depinde numai de tine, am inteles, masina ta este upgradata la maxim, dar tine si de netu tau. Uite iti dau un ex: eu scot 8.4 de obicei dar cand imi merge netu klumea, scot si 8.3.. ! Asta e, nu ai ce sa faci cand depinzi si de net mai slabut in unele perioade, oricum e bun timpu tau si daca mai exersezi, treptat vei scoate si mai putin!
@ shadowRo, se vede ca ai mai exersat 8.0 e un timp bun pt evo, eu cu am al meu am scos cel mai putin 7.9! Deci se poate.
Ma bucura faptul ca va implicati in acest joc si ca incercati sa va imbunatatiti timpul, apreciez!

Acum sa ii raspund si lui einstein... in weekend am postat aici si daca te uiti in urma, vei vedea k v-am anuntat ca duminica seara, la ora 22:00 sa fiti activi pt a face o selectie! Tu nu ai dat nici un semn, au fost si altii care nu au putut fi prezenti dar m-au anuntat. De la tine nu am primit nici un semn. Daca este vorba de cei 1500$ si te framanta ca ai investitit in echipa o asa imensa suma de bani, stai lin ca ti voi inapoia.

All times are GMT +2. The time now is 09:54.

- Copyright 2026 4Tuning