![]() |
Re: Fotografii artistice facute de voi.
imi plac la nebunie golfurile, si golf 5 mi se pare super
sunt reusite pozele, la semnatura renunta la 'by' si lasa numai Caddy. cred ca ar iesi mai frumos asa :D |
marfa rau golfu da are motoru mic pt cat e el...oricum:D marfa:D
|
Quote:
tu vrei sa te plimbi cu masina :lol: |
Avem noi un plan :)
Va fi ceva unic cu RIO zic eu :D. Daca voiam sa ma plimb cu masina ziceam sa fac poze la alta :D O sa vedeti voi ce locatii surpriza pregatesc eu cu Caddy :D Frumos rau Golful... mai ales ca e ALB si e varianta YOUNG .. serie limitata |
da... kam slabuta motorizarea pt greutatea masinii... 1.4 ... 80 de cai .. si + mi se pare enorm cat consuma..12%.. avand in vedere k e motor mic :)
|
caddy, nu'ti convingi prietena sa o "tragem" in poze cu masina? ma ofer eu fotograf :D
|
1. NU
2. k de obicei .. ai glume de prost gust in program .. :) 3. dece tre sa te dai la pr mea? NU eshti in stare sa iti faci rost de pr singur ? =)) sau vrei sa le spun si celor de pe forum .. :lol:incidentu` ala? :lol: |
ce te opreste? probabil deja le'ai zis ca esti cam gura sparta
si mai in gluma mai in serios era buna ideea ;) |
ptiu ca uitai, si nu mai e activ editu: nu ma dadui la pr ta, nici nu mi se pare cine stie ce :-P
|
caddy zi`ne intamplarea aia:D hai pls pls:D
|
Gata lasati-o moarta cu sentimentalismele. Ma intereseaza in schimb cine sunt proprietarii noilor masini daca nu e secret :D
|
Andrei ... e cu golfu` .. am vrb cu el ieri si a zis k nu e probl .. akum k are si masina.. isi face user si o sa se alature comunitatii .. iar cel cu skoda .. este un coleg de`al meu Alin .. el mai greu sa vina pe la intalniri .. k este masina familiei .. si kam au treaba ai lui cu ea :(
|
Pentru o clipa am crezut ca e cel care a venit la ultima intalnire cu una identica...TUF parca... Ma gandeam ca e tot el :)
|
nu nu .. :) nu e el ... iar cel cu golfu` ... unii il mai stitzi .. putin :) a venit la o intalnire de`a noastra cu un C4 negru .. dar nu a stat decat 5 min :)
|
Quote:
Nici nu i-am vazut fata:) Oricum il asteptam pe 14 sa vina :) P.S: Cum ramane cu ora :rolleyes2 :oops: :???: ? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning