Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Omor deosebit de grav (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/39961-omor-deosebit-grav.html)

Boasa 08-05-07 22:50

Re: Omor deosebit de grav

da da vezi sa nu, deja incepe lumea sa-si vada de treaba ei...

CRyS` 10-05-07 08:37

http://www.protv.ro/stiri/justi-ie/c...torsatura.html

Continuarea!

cryo 10-05-07 11:08

yeah, right.... :rolleyes:

Low_Ridah 10-05-07 13:58

Cum o fi o fi ...oricum ...puscarie tot face omu ...dar ....ink ma gandesc k mai sunt si altele care au dus la aceasta intorsatura ....

maf 10-05-07 19:37

care sunteti la ora asta on, uitativa pe otv :))

Low_Ridah 10-05-07 20:16

mam uitat ...nu am inteles prea multe pt k nu prind prea bine postul ...era bruiat putin ...poate cineva sa detalieze mai mult ...plz....

vladutzz 10-05-07 20:28

a fost un fragment ceva mai mare, din declaratia video, poze cu hainele si asternuturile pline de sange, si imagini din apartamentul in care a avut loc crima:rolleyes2

Low_Ridah 10-05-07 20:54

Eu am prins numai bucata in care era declaratiza Mihaelei ...si nici pe aia nu am auzito bine :|...sa decis ceva ...adik ...a fost ceva nou ..:??

energy52ro 13-05-07 02:19

Am prea multe pareri si idei ca sa le mai pot exprima in cuvinte....pana acum nici nu stiam de situatia asta asa de detaliat...oricum........primul gand e ca nu poate fi o scuza - lipsa banilor,"dificultatea financiara".De asta cred ca toti avem parte intr-o anumita masura si nici in cosmare nu avem asa niste idei. INSTABILITATEA PSIHICA e premisa potrivita.Cu toate ca am o teorie(si nu numai eu)sa ma feresc mai mult de oamenii tacuti, cazul asta nu prea o confirma...din cate am citit asta cam manca la.....Cred ca de acum am sa ma feresc de oamenii PREA tacuti si cei care vorbesc MULT PREA MULT....

Cat despre "echipajul ucigas" ma rog sa ii bage in inchisoare, sa ii fereasca de oameni ca mine, caci daca il recunosc pe vreunul pe strada, il bat pana......chem salvarea numai sa-l tina in viata ca sa pot sa-l mai bat

Boasa 18-05-07 14:43

deci....? deja au trecut 5 zile de la ultimul post... deja lumea a uitat de ei... nu se mai aude nimik

Bmw_Rulllzzz 20-05-07 00:19

e mai bine asa, sa se uite de ei. eu inca parca mai astept un telefon de la vladutz sa-mi mai povesteasca despre ce a mai facut, si sa-mi trimita pozele facute impreuna la 4tuning in iasi. am facut atunci o gramada de poze impreuna si cu el si cu ea, cu aparatul lui. nici acum nu le-am primit :(
sincer eu nu l-as fi crezut in stare de asa ceva, il stiam capabil de multe, dar de asa ceva NU

aleks 21-05-07 16:23

nu-mi pot explica nici acum, cu cat mai multe amanunte aflu, cu atat mai de neinteles devine situatia, si cu atat mai multe intrebari se ridica...

slip 21-05-07 17:55

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 912265)
nu-mi pot explica nici acum, cu cat mai multe amanunte aflu, cu atat mai de neinteles devine situatia, si cu atat mai multe intrebari se ridica...

nu te stresa alex.. noi sa fim sanatosi :D

mihay 22-05-07 16:28

eu nustiu de ce atata agitatie aici cum si de ce ce o fost in capu lor etc fiecare la un moment dat are de facut o o decizie sau de ales o cale in viata ei si-au ales o alta cale si cu asta basta cred ca ar fi bine sa ne preocupe alceva decat sa tot batem apa pe uscat :d asta este daca ei asta au ales sa fie sanatosi si noi si mai sanatosi nu SLP :d

Bmw_Rulllzzz 22-05-07 19:10

mihay daca nu te preocupa nu cred ca te forteaza cineva sa postezi la topicul asta. fara suparare

All times are GMT +2. The time now is 09:28.

- Copyright 2026 4Tuning