![]() |
TT`u 2007 decapotat , l`am vazut aseara , cu numere de Germania , ii adus ca`i cu numere care expira
ps: nu am poze frumos tare , si e si negru park :D |
Re: Masini tari in IASI
din cate stiu eu si am surse care au confimat faptulca
acel Audi A8 WDP la nr are numai kitul de "S" acum mai nou avem si Renault Clio Sport III si 2 Megan-uri Sport |
9 Attachment(s)
...cars,cars
|
11 Attachment(s)
big family, brothers Byemdoubleyou
|
Quote:
|
Mamaaa da ce nesimtit e ala cu Corvul...Chiar asa pe trotuar in fata Mitropoliei!Ma mir ca nu ia lasat unu o urma de cheie!
|
Quote:
|
Fii serios! Au urcat oamenii in ea? Ma mir cum de nici un gabor nu i-a dat nici o amenda!
|
Quote:
|
Quote:
|
prea tare corvette-ul.. oriqum la ce masina are omuletzul cred si yo ca isi permite sa parcheze unde vrea muschii lui...daca miash parca yo daciutza acolo mi-o salta nea' politzaiul cu tot cu trotuar:))
|
eu cred ca mergeam azimut, adik o escaladam mai saltaret asa:D , chiar imi pare rau ca nu eram prin zona cand a fost ala:???:
M3-ul ala rosu din cate stiu eu are usi stil Lambo;) , Apropo cine stie care era povestea Jaguarului XJS din Rusia decapotabil care era acum cativa ani buni la vila de la Dorobant?Tare mi-a placut masina aia. |
eu unu no stiu da ce stiu sigur e ca xjs-urile is prea criminale mai ales cand au un V12 pe ele...
|
3 Attachment(s)
pai aia avea un V12, aprox jumate de masina era motorul:) si era cabriolet, era mortala, dar era abandonata:???: , cred ca nu putea sa o inmatriculeze tipu', mare pacat
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:53. |
- Copyright 2026 4Tuning