Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/39698-accidente-rutiere-raza-judetului-iasi.html)

Sleepy_85 19-02-08 18:06

Re: Accidente rutiere..in IASI

Si eu ti-am zis sa o vinzi ca n-are sens sa o repari si apoi sa o vinzi, ca nu iti iei banii inapoi, intr-adevar o dai cu mai putin dar asta e.Oricum asta e solutia cea mai profitabila si mai rapida, decat sa dai bani mai bine iei, eu am facut la fel si ti-am zis am vandut-o in 2 saptamani.Si dupa ce am vandut masina tot ma mai suna lumea timp de vreo luna.
Uite aici un link folositor cu unu care isi vinde un 206 busit tot cam ca al tau,ca sa te orientezi, dar eu zic ca cere prea mult,probabil nu e asa de avariat, tu daca o lasi pe la vreo 2500 sigur o dai repede, acu tu decizi.Bafta
http://www.anunturi-auto.ro/vand/peu...iat/75703.html

bmwh548 03-03-08 17:58

Are cineva detalii despre un posibil accident pe Independentei in seara asta petrecut cam pe la ora 18? Eram in autobuz si am vazut zona foarte aglomerata de politisti. Erau vreo 4-5 Loganuri, o masina de la Smurd si am vazut si un reporter parca. Zona mai precis....trecerea de pietoni din fata de la Flanco (aproximativ fata).

vLLLad 08-03-08 14:56

2 Attachment(s)
Accidentul de vineri...la iesirea din Iasi catre Tg Frumos...2 autocare ciocnite intre ele

bmwh548 20-03-08 19:35

Re: Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi

7 Attachment(s)
Azi dimineata...pe jumatate adormit (era ora 7). Cand l-am vazut mi-a sarit si somn si tot. M-am tot uitat in jur...erau doar cateva bucati din bara lui de protectie. Roata care se vede lipsa nu era nicaieri, fuzeta era rupta...Nu exista urme de cauciucuri nicaieri. Nu exista urme ale unei alte masini (bara de protectie, far etc). Stalpii sunt in buna stare. Lichidul care se vede pe jos cred ca provenea din radiator (nu arata a ulei sau benzina). Ramane un mister:shock:
PS: la fel si motivul pentru care avea toate celelalte cauciucuri desumflate.

Fr3akDJ 20-03-08 19:56

mda cam aiurea tare si chiar curios ce so fi intamplat:(...pakat de masina o stiu de prin trafic am vazut`o de multe ori.

bmwh548 20-03-08 20:06

Culmea ca pe la ora 15 cand am ajuns acasa nu am mai vazut-o. Voiam sa fac niste poze in detaliu la suspensie etc si nu mai era.

Fr3akDJ 20-03-08 21:07

si zici ca erau sparte toate cauciucurile nu? a pai asta chiar nu o mai inteleg decat k io fi facut`o cineva intentzionat altfel nu`mi pot da seama fara frana fara alte urme de accident pacat de ea masina asta este...

D3m0N 20-03-08 21:09

mai stii cat a baut proprietarul sau ce a mai facut ... dar de ce s`a lovit?

Fr3akDJ 20-03-08 21:21

dak nu e el de vina sa ma scuze dak vede ce scriu...da adevaru ca multi sunt inconstientzi pakat k au masini la care nu fac fatza...masinile ii conduc pe ei :-? mai ales BMW care`s masini de turatzie:-??...

D3m0N 20-03-08 21:24

da asa e... dar ca sa fi pierdut contolul sau sa fi avut viteza .. ar fi trebuit sa fie mult mai avariata .. din poze nu prea pare sa se fi lovit de ceva:-?? parerea mea

Fr3akDJ 20-03-08 21:40

asa`i oricum e dubios tare accidentu asta :) poate lo agatat cineva ori o facut buba in alta parte si o adus`o pana acolo da in pozitzia aia?nu prea cred ca o pus`o asa oricum nasol...sa invatam noi din greselile altora sa ne fie noua drumu frumos :D

Sleepy_85 21-03-08 01:05

Naspa faza, io fi aranjat-o cineva, ca totusi arata cam dubios ca sa fie un accident auto, mai ales daca avea si toate cauciucele sparte,si o roata lipsa

bmwh548 21-03-08 12:38

Roata lipsa sa zicem ca a bagat-o proprietarul in portbagaj (nu e prea ieftina o janta totusi). Nu inteleg de ce toate cauciucurile erau desumflate totusi. Urme de franare nu exista (sa zicem ca cealalta masina avea ABS tot ar fi existat niste urme). Pot presupun ca respectivul incerca sa intoarca masina si a fost "surprins" de cineva care mergea linistit in spatele lui. Dar nu exista urme ale unei alte masini. Sa fim seriosi: nimeni nu sta sa dea cu maturica dupa un accident ca sa stearga urmele. Tot ce am vazut pe acolo erau cateva bucati din bara BMW-ului. Nici macar sticla de far spart nu era. Plus ca toti stalpii erau la locul lor.

vladutzz 21-03-08 13:45

dupa cum arata spoilerul din fata, pare ca ar fi pupat un mal de pamant/sant ceva....
la fel de bine e posibil sa se fi rupt ceva in mers, cand era in blana...
si apropo de maturica...daca la 7 l`ai vazut tu, maturatorii ies la 4-5 pe strada...asa ca e f posibil sa fi sters eventualele cioburi&stuff8)

Fr3akDJ 21-03-08 14:54

da si asta ar fi o varianta...oricum o luat`o nasol

All times are GMT +2. The time now is 11:08.

- Copyright 2026 4Tuning