Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Citroen (https://forum.4tuning.ro/201-masina-mea-citroen.html)
-   -   Citroën Xsara - TYF (https://forum.4tuning.ro/201-masina-mea-citroen/39532-citroen-xsara-tyf.html)

RIcKO 10-10-10 19:24

Re: Citroën Xsara - TYF

Quote:

Originally Posted by Tyfu (Post 3717168)
Pai vreo 300 lei bara.
Farurile tale sunt Sonar?

da ....sonar , , n vrei un volan sport p bara si dif ?

Tyfu 10-10-10 19:27

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3717291)
da ....sonar , , n vrei un volan sport p bara si dif ?

Am un volan si eu de vanzare OMP :).
Te intreb cu farurile k si ale mele sunt tot Sonar si nu prea vad cu ele bine...le-am pus si xenon...nush ...o sa incerc sa le reglez dar imi va lua ceva :):rolleyes2

RIcKO 10-10-10 19:30

Quote:

Originally Posted by Tyfu (Post 3717296)
Am un volan si eu de vanzare OMP :).
Te intreb cu farurile k si ale mele sunt tot Sonar si nu prea vad cu ele bine...le-am pus si xenon...nush ...o sa incerc sa le reglez dar imi va lua ceva :):rolleyes2

nici eu nu sunt multumit de ele , pe langa ca nu vad prea bine ( am xenon si eu ) s-au si exfoliat destul de urat , s-au matuit ...trebuie sa le lacuiesc

mihaistan 11-10-10 21:03

cere mai multa putere masinuta :D tranteste un intercooler , eventual o sa ceara inj mai mari /turbinica ... si tinteste 160 de ponei :D

RIcKO 11-10-10 22:14

Quote:

Originally Posted by mihaistan (Post 3720159)
cere mai multa putere masinuta :D tranteste un intercooler , eventual o sa ceara inj mai mari /turbinica ... si tinteste 160 de ponei :D

nu mai bine faci rost de un vts ? 2,0 ..167 cp stock ? :P

mihaistan 11-10-10 22:34

un hdi umblat , rupe fundul acelui vts chiar si cu modificari ;) sa nu uitam de faptul ca un hdi modificat consuma cat o bicicleta , pe cand un vts modificat iti mananca plamanii ! Un diesel umblat este o placere de plimbat cu el(foarte elastic la drum din cauza cuplului la turatii mici) , benzina o teroare zgomotoasa care necesita turatii pentru a obtine performanta ;) (desigur "track day" use e mai distractiv un benzinar .... dar avand in vedere ca nu prea avem piste :)) )
Problema la hdi dupa o anumita putere este cutia + ambreiajul , in rest e ok :-)

Tyfu 16-10-10 14:18

Quote:

Originally Posted by mihaistan (Post 3720500)
un hdi umblat , rupe fundul acelui vts chiar si cu modificari ;) sa nu uitam de faptul ca un hdi modificat consuma cat o bicicleta , pe cand un vts modificat iti mananca plamanii ! Un diesel umblat este o placere de plimbat cu el(foarte elastic la drum din cauza cuplului la turatii mici) , benzina o teroare zgomotoasa care necesita turatii pentru a obtine performanta ;) (desigur "track day" use e mai distractiv un benzinar .... dar avand in vedere ca nu prea avem piste :)) )
Problema la hdi dupa o anumita putere este cutia + ambreiajul , in rest e ok :-)

Sunt de acord cu tine vis-a-vis de HDI:D
Asta am in cap acum sa fac rost de un intercooler :D sa plusez niste forta in ea si sa continui cu restul :D

mihaistan 16-10-10 22:02

am eu unul ideal pentru tine, din fericire eu trec pe ceva mult mai mare :twisted: dar va fi valabil dupa data de 31 cand se inchide sezonul si pt mine ,tinem legatura si poate facem o treaba !

Tyfu 17-10-10 09:39

Quote:

Originally Posted by mihaistan (Post 3732862)
am eu unul ideal pentru tine, din fericire eu trec pe ceva mult mai mare :twisted: dar va fi valabil dupa data de 31 cand se inchide sezonul si pt mine ,tinem legatura si poate facem o treaba !

Da ar fi o treaba...pai ne auzim :)

Jimmy_slide 18-10-10 11:17

Asa Tyfule!Si injectoare Bosio, un ambreiaj sport si ca sa facem treaba te interesezi si de turbina!si dupa asta diesel power!!:twisted::twisted:

B-99-SAA 29-10-10 10:17

Parca arata mai bine cu elementele stock... barile ma refer. Ar merge bandourile scoase, si o folie mai inchisa pe geamuri (macar spate). Mai bine ca nu ai vandut-o... Cam la ce pret se invarte una d-asta ca a ta? Esti multumit de ea, ca intretinere, consum, fiabilitate, etc....?

Tyfu 29-10-10 16:22

Salut!
Multumesc de aprecieri ...m-am gandit la bandouri numai ca usa are o forma ciudata si bandoul e destul de gros.
Sunt multumit de ea, am avut ceva problemute cu o fulie la motor dar s-a rezolvat cu una sh si intarita pe veci sa nu mai faca figuri :D
Motorul mi se pare super trage f bine si stabilitatea la drum e ok.
La mine acum comfortul a disparut putin cu arcurile sport pe fata :D.
Ca si pret ....undeva la 3800 E gasesti dar cu mai multi km ca a mea.
Eu unu am vrut pe ea 4300 E.

RIcKO 29-10-10 17:17

am vazut si eu cateva la 2800 ....chiar m-am speriat putin ...si eu dupa calculele mele amea ar fi undeva la 4500 ,,,,,au scazut foarte mult xsarele in ultimul timp , eu am dat p ea 4700 in belgia plus 1000 taxa ......

ballack 29-10-10 17:28

pe a mea (1.6 16v, an 2002, 112000 km reali) am dat 2700 euro gata inmatriculata si cu destule optiuni.

RIcKO 29-10-10 17:44

Quote:

Originally Posted by ballack (Post 3767875)
pe a mea (1.6 16v, an 2002, 112000 km reali) am dat 2700 euro gata inmatriculata si cu destule optiuni.

eu am luat-o in 2007 ...

All times are GMT +2. The time now is 06:05.

- Copyright 2026 4Tuning