![]() |
re: Colantari auto profesionale
cat ma costa capota la o astra g cu imitatie carbon sau cu folie neagra mata luciasa?
|
as dori si eu sa-mi colantez laptopul :D m-ar interesa un pret, si daca aveti parteneri prin cluj, sau ceva de genu, ca in bucuresti nu stiu cand o sa ajung sigur, oricum luna viitoare probabil :) ms
poze aici -->http://images.google.ro/imgres?imgur...%3Dro%26sa%3DN |
1 Attachment(s)
Salut! Te rog fa-mi si mie o estimare de pret pentru o colantare totala la o masina ca si cea din fotografie. Practic este de colantat dupa cum se vede in poza numai partea alba, la haion si plafon e suprafata mica, mai ales ca am si trapa, deci mai mult e pe parti, bari si capota. Ma intereseaza plafonul in negru lucios, iar restul masinii in albastru. Te rog deasemenea sa imi arati nuantele de albastru pe care le ai. Astept un raspuns cat de repede se poate, multumesc!
|
SAlut !! vreau sa imi colantez toata masina am un Smart ForFour -- plafonul este deja din carbon din fabrica , vreau absolut tot facut din carbon!!! URGENT dami nr tau sau mail orice sa ne intalnim sa discutam !!! MERSI
|
Quote:
Si subliniez,vreau sa stiu daca eleronul se poate imbraca complet in acea folie,cu toate curbele care le are! Mersi frumos;) |
vreau sa-mi fac plafonul negru la un clio si probabil o parte mica din masca (inca nu sunt sigur)...daca puteti sa imi lasati o adresa aici sau pe PM ca siteul va merge foarte greu si vreau sa trec sa-mi fac o programare
|
salut.eu sunt din iasi si vreau sa stiu daca poti sa imi trimiti si mie folie carbon 3D pt o capota de laguna 2?
|
sal, pentru un rx8 capota m-ar interesa si pe mine...si oglinzile eventual.un pret se poate? multumesc
|
salut pe mine m-ar interesa folie pentru o capota de golf 3, puteti trimite si in alta localitate eu nu sunt din buc, si vreau sa o montez la mures.
|
ceva poze cu colantari la vre`un passat ? :| si inka ceva bandourile laterale le imbrakati in folie ? aj vrea si eu un pret la Capota fatza + bandouri la un passat variant ! ms
|
salut,am si eu o pisicuta (316i),vreau sa i colntez capota poate si bara fata ,ai ceva modele masina este neagra .multumesc anticipat
|
Quote:
PRET MATERIAL IMITATIE DE CARBON FARA MONTAJ: 200 LEI. PRETURI PE ELEMENTE CU MONTAJ PROFESIONAL INCLUS: CAPOTA: 250 LEI PLAFON: 250 LEI PORTBAGAJ: 250 LEI OFERTA: CAPOTA+PLAFON+PORTBAGAJ = 700 LEI MASCA/ GRILA FATA: 85 LEI PRAGURI: 50 LEI/BUC MANERE: 25 LEI/BUC ELERON : 150-200 LEI/ BUC (in functie de complexitatea lucrarii) ELEMENTE INTERIOARE BMW = 250 RON OGLINZI: 50 LEI COLANTARE AUTO CU FOLIE NEAGRA MATA / LUCIOASA / ARGINTIU METALIZAT: PRETURI PE ELEMENTE CU MONTAJ PROFESIONAL INCLUS: CAPOTA: 200 LEI PLAFON: 150 LEI PORTBAGAJ: 150 LEI OFERTA: CAPOTA+PLAFON+PORTBAGAJ = 450 LEI MASCA/ GRILA FATA: 50 LEI PRAGURI: 30 LEI/BUC MANERE: 15 LEI/BUC ELERON : 100-150 LEI/ BUC (in functie de complexitatea lucrarii) ELEMENTE INTERIOARE BMW = 150 RON OGLINZI: 30 LEI * PRETURILE CONTIN TVA (19%) |
si unde e firma asta a ta???????:-) sau lasa un nr. de telefon cred ca toti am vrea asta:rolleyes2
|
Cam scump:sad:am gasit in alta parte undeva aproape de jumate ca pret .. acelasi material,aceeasi mana de lucru
succes |
1 Attachment(s)
Inca o lucrare reusita de la DCM
Thanks guys. Dovada mai jos (inclusiv laptop-ul DELL) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning