![]() |
Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate
Quote:
|
Quote:
|
Acum doua saptamani merg la o spalatorie din Floresti, ultima pe dreapta cum se merge spre Gilau, au o pancarda albastra la strada. Bag masina la spalat, scot si presurile din fata. Dupa ce mi-o spala, tipul a vrut sa-mi puna inauntru presurile asa ude, la care eu i-am spus sa le mai lase sa se scurga pana dupa ce-mi sterge masina. Scot masina din spalatorie, se apuca baietii sa mi-o stearga, si vine seful la mine, un tip tinerel, micut de statura. Ma intreaba: "Presurile masinii sunt originale?", "Da!" ii raspund, "Le-am luat din reprezentanta, de la dealer!". "Si cat costa?" ma intreaba el,"Aproape 200 lei." zic eu. "Stiti, masina care era langa dumneavoastra la spalat......, i s-au pus presurile dumneavoastra si a plecat....!" Ma uit la el:shock:, sperand ca glumeste, imi dau seama ca nu, si ii raspund zambind: "Nu-i nici o problema, ca nu-mi strica un set de presuri noi...!" Tipul zambeste si el, si-mi zice ca daca masina (era un Kangoo alb) revine la spa lat in decurs de cateva zile le va recupera si ma va suna, daca nu, sa revin peste o saptamana ca-mi va da banii pe un set de presuri. "Ok!" zic. Mi-a dat presurile aluia cu Kangoo-ul (doua din alea mici de pus in spate) +unul de mocheta de la ei, sa merg asa cateva zile, si am plecat. Spalatul nu l-am mai platit! Revin peste o saptamana, ma intalnesc cu seful (ii parea cam rau cand m-a vazut...:lol:). Zice ca nu s-a intors ala cu Kangoo si ca-mi da banii. Ii spun sa-si opresca spalatul de saptamana trecuta, si-mi da 180 lei. Ne strangem mana si....... GATA! Ceea ce vreau sa scot in relevanta, este faptul ca seful, adica patronul, a fost foarte corect, si a rezolvat problema rapid si elegant. Tocmai de aceea am si acceptat sa iau datele firmei si sa fac factura pe presuri, pe care i-o voi duce in zilele urmatoare!
Care aveti C4 si aveti nevoie de presul din spate, sa stiti ca am eu unul de rezerva acum, pe care vreau sa-l vand. E din cauciuc si acopera si partea centrala, tunelul de la consola spre bancheta. Drumuri bune! |
Din pacate daca patronul va continua sa fie OM si nu roman cu clientii va fi nevoit sa inchida spalatoria cat de curand... La ala cu kangoo ii era greu sa fie OM si sa inapoieze presurile ca doar "cine stii cand o sa ii prinda bine".
Eu am schimbat parbrizul la aia de pe dragalina si s'au comportat execrabil cu mine. Am plecat de la ei si cand am ajuns acasa am vazut ca aveam o oglinda pe bancheta din spate. M'am pus in situatia celui care a ramas fara oglinda la masina si am hotarat sa ma duc inapoi cu ea. Nu are rost sa va spun cat de fericit era respectivul, sa nu mai zic de aia care au pierdut oglinda mai ales ca acel client a chemat politia cand a vazut ca nu mai avea oglinda originala. |
https://www.youtube.com/watch?v=Xv4vj-cRPaM
Kaufland in Manastur ??? |
Referitor la spalatoria de mai sus .. din floresti spre capat ..
Eram client fidel .. pana cand mi-au lovit masina :| M-am mutat mai aproape de mine .. tot in floresti la spalatoria ELITE .. Pret mic .. calitate maxima. |
in curand se va deschide pe dorobantilor o spalatorie super tare!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu stiu doar ca pot garanta pt spalatorii care vor lucra pe dorobantilor. :) In rest toata ziua la cafea noi ceilaltzi.
|
Bine,bine...super...dar cand si unde pe Dorobantilor?Trebuie sa-mi schimb locul unde spal masina,sunt client fidel la Mercur(Gheorgheni) de cand s-a deschis,dar m-am suparat:tocmai am aflat ca-i plin orasul cu spalatorii care au tot felul de oferte de genul:la 5 spalari-1 gratis.
|
asa si spala :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning