Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Cel mai frumos Oltcit posibil . . . (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/3879-frumos-oltcit-posibil.html)

Manson 10-01-06 22:40

sunt mort dupa oltcituri....si sunt unele....doamne ...mori langa ele....gusturile nu se discuta nu? :wink:

DeepWound 15-01-06 22:20

:!: :!: Netza baieti :!: :!: Nu va mai plac oltciturile :?: De ce nu mai ziceti nimik :?:

mertan 15-01-06 23:23

de cand a plecat maiestrul emerit al sportuli, nu mai intra nimeni peaci. so ales praful.

DeepWound 15-01-06 23:33

??

Care maiestru :?:

mertan 16-01-06 07:45

oare care. mai gandestete.

valib 16-01-06 19:01

in principiu...e iarna...lumea acum modifica masinile pentru vara
si cel mai bine e sa taci...si sa faci...

lordulica 17-01-06 00:41

sa ma bag si eu in seama....

3 Attachment(s)
in primul rand salutari, piticule bafta cu \"noul\" xxs sa`l faci sa \"moara\" lumea.
cu putin ajutor de la piticu` pot sa pun si eu o poza aici, un oltcit \"neumflat\" cum spun unii :) dar parerea mea simpatic.

dj16xxs 17-01-06 12:45

he he he ... capota mea....sa stii ca ii sta bine...da mai las-o un pic ca e prea ridicata!

lordulica 17-01-06 14:41

sunt mai multe in plan, de lasat nu am cum sa o mai las pe fata, ca nu`mi mai da voie roata. sa pui si tu poze cu bmw`ul cand incepi sa-l faci ca sunt curios cum arata :)

B-14-BYE 17-01-06 19:55

sal

sa incep si eu cum imi faceati mie ? aa. capota de evo.. e prea comuna. da-o jos :lol: si daca mergi 1 sapt cu ea prin cartier si peste tot nu prea gasesti alta masina cu capota d`asta. dar asa e.. e prea comuna. :?

bodyspeed 17-01-06 20:52

Re: sal

Quote:

Originally Posted by \"doarr4u17\"
sa incep si eu cum imi faceati mie ? aa. capota de evo.. e prea comuna. da-o jos :lol: si daca mergi 1 sapt cu ea prin cartier si peste tot nu prea gasesti alta masina cu capota d`asta. dar asa e.. e prea comuna. :?

da dar acest oltcit macar e terminat al tau era la stadiu underconstruction si asa a ramas un proiect abandonat sa vedem acea \"semnatura\" a ta daca se va realiza mai ales ca e fullllll tuning :wink:

lordulica 17-01-06 22:33

ma treaba e ca e facut, de mine, comun, necomun cum o fi e al meu si ce e mai important sunt banii mei si zilele mele pierdute asa ca urat, frumos e al meu

P.S. merci pt reply :wink:

dj16xxs 17-01-06 23:16

Re: sal

Quote:

Originally Posted by \"doarr4u17\"

capota aia comuna a lui a fost a mea...acu 2 ani :lol: :lol: ...si asa a luat-o de la mine...asa ca iar vorbesti ca sa te afii in treaba!ti-am spus \"mutu tace si le face\"...nu vrei tu sa asculti!....sau hai sa o pun altfel....cand aveam eu capota aia tu stii ce faceai in tzarana, nu?

mishuleo 20-01-06 13:29

pe forumul oltcit.ro ai sa gasesti inca multe alte masinute tunnate chiar mai bine decat cele prentate

dj16xxs 20-01-06 13:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mishuleo\"
pe forumul oltcit.ro ai sa gasesti inca multe alte masinute tunnate chiar mai bine decat cele prentate

si care ar fi alea? vreau cateva exemple!

All times are GMT +2. The time now is 22:06.

- Copyright 2026 4Tuning