![]() |
sunt mort dupa oltcituri....si sunt unele....doamne ...mori langa ele....gusturile nu se discuta nu? :wink:
|
:!: :!: Netza baieti :!: :!: Nu va mai plac oltciturile :?: De ce nu mai ziceti nimik :?:
|
de cand a plecat maiestrul emerit al sportuli, nu mai intra nimeni peaci. so ales praful.
|
??
Care maiestru :?:
|
oare care. mai gandestete.
|
in principiu...e iarna...lumea acum modifica masinile pentru vara
si cel mai bine e sa taci...si sa faci... |
sa ma bag si eu in seama....
3 Attachment(s)
in primul rand salutari, piticule bafta cu \"noul\" xxs sa`l faci sa \"moara\" lumea.
cu putin ajutor de la piticu` pot sa pun si eu o poza aici, un oltcit \"neumflat\" cum spun unii :) dar parerea mea simpatic. |
he he he ... capota mea....sa stii ca ii sta bine...da mai las-o un pic ca e prea ridicata!
|
sunt mai multe in plan, de lasat nu am cum sa o mai las pe fata, ca nu`mi mai da voie roata. sa pui si tu poze cu bmw`ul cand incepi sa-l faci ca sunt curios cum arata :)
|
sal
sa incep si eu cum imi faceati mie ? aa. capota de evo.. e prea comuna. da-o jos :lol: si daca mergi 1 sapt cu ea prin cartier si peste tot nu prea gasesti alta masina cu capota d`asta. dar asa e.. e prea comuna. :?
|
Re: sal
Quote:
|
ma treaba e ca e facut, de mine, comun, necomun cum o fi e al meu si ce e mai important sunt banii mei si zilele mele pierdute asa ca urat, frumos e al meu
P.S. merci pt reply :wink: |
Re: sal
Quote:
|
pe forumul oltcit.ro ai sa gasesti inca multe alte masinute tunnate chiar mai bine decat cele prentate
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning