![]() |
Re: Teleorman
Eu de foarte mult timp doresc sa infiintez un club , cu ceva timp in urma am inceput sa ma interesez de un club, aveam cativa baieti si cand a fost vorba sa punem bani sa il facem nu au mai fost de acord ... un club cu numele de Teleorman CLub , adica ceva de genu ar fi frumos ... acum depinde de voi cat de mult doriti sa va implicati
|
Quote:
ma-as baga imediat... dar nu am :twisted: carnetu' ... astept pana de pasti un motor ceva... asa m-as baga... cat despre Teleorman... mai trebuie sa existe si putina pasiune ca sa faci asa ceva nu doar bani multi cu care sa imi iau numai BMW ultimele modele sau mai stiu eu ce altceva... in Alexandria sunt cativa baieti care ar fii intresati dar mai bine iti dau un sfat... pana se realizeaza Teleormanul mai bine intr intr-un alt club de prin bucuresti sau imprejurimi inscriete in "NIGHT ANGELS" PITESTI e foarte tare clubul... l-am vazut la ProMotor... si parerea mea din cate i-am vazut pe baietii din club... este una foarte buna; cred ca sunt foarte de treaba baietii... asta mai ales pentru ca nu sunt numai membrii care sa aibe bmw care se cred mai smekeri cu ceva... e foarte tare clubul are de la golf 3 si tigra pana la vw eos... :Dbafta ai putea sa faci ceva |
De ce trebuie sa ma inscriu in acel club ? Cand putem face si noi unul ! 10-15 insi daca suntem croiti pentru a infiinta un club eu zic ca se poate ,
|
Ce costuri implica infiintarea unui club ?
|
Implica destule acte, bani pentru acte , iar omul cand aude de bani , se retrage asa ca mai bine imi vad de treaba mea .
|
sal si eu tot din turnu sunt
c se mai intampla si cu bani km toti stam prostdak e mai anuntatima si p mine kte ceva |
ma gasiti p alex_kreasta
|
Sectiunea a fost infiintata acum va astept la vorba :)
|
bravo ma, felicitari:*
|
Mersi baiatu :) Acum sa vedem cum fac sa strang o mana de oameni si incet incet sa ajungem si noi undeva .
|
Intram si noi in randul lumii!!!:D
|
Quote:
Asa usor usor |
vreau si eu sa ma alatur daca ma primiti si pe mn;;)
|
sunt din turnu , ma bag si eu , am peugeotul 405 ala albastru cu dunga verde :P, poate stiti masina ca pe mine nu aveti de unde .
|
Ce se mai aude ? sunt doritori pt club?
am vazut ca din Alexandria si Turnu sunt cateva persoane dar din Rosiori decat eu?:???: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning