![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Da! abia astept sa o incaltzi cu ele! :D
|
super masina , ongrijita, cred ca o sa dea bine cu jantele astea ... asteptam sa vedem
|
DDP Danny,eu zic ca le-am luat f bine la 320 RON toate 5..baiatu isi dezmembra Sportiva de pe care le-am luat si cred ca d-asta le-a dat asa..daca te uiti prin magazine gasesti simple jenti de Papuc la peste 1 mil/Buc,d-apoi si cu cauciucuri bune pe ele..
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca o sa-mi cer si eu partea daca le vinzi pe topicul meu:D
Vad ca le dai ieftineanu'..sunt fara gume,nu? |
bogdane cand iti pui jantele pe masina??
|
Quote:
|
bogdane asteptam poze cu jantele puse !:D
|
3 Attachment(s)
O sa vina,o sa vina..;) insa deocamdata sunt putin cam busy si am masina blocata in service pt vopsit capota motor,grila aerisire(pe care o schimb cu alta neindoita) si fusta fata..asta pt ca vreau sa scap si de dungiile din fata;)
Ieri seara am reusit totusi sa curat bine una dintre ele si sa-i dau vopsea-vor fi albe:-) Iata si cateva poze din faza de pregatire a pieselor pt vopsit |
salut omule! ceva noutatzi? a iesit din service? :D
|
Quote:
|
spilerul ala shi eleronul ai strik aspectul...... in rest e bine imi place rar vezi o mashina veche (dacia) care sa nu fie condusa de vreun mos sau sa fie coaja rau asta e tare shi imi plac shi dungile alea de pe ea!! noroc shi ai grija de batranica:))
|
6 Attachment(s)
Merci RELLW,insa vezi ca am facut schimbari la masina..nu mai am eleron,nici dungi..cauta pozele din posturile precente si uite unele noi acum;)
Da Viktoor,am scos azi masina si uite si poze cu o parte din evolutia lucrarilor..zic o parte pt ca mai am de reglat capota si montat jentile si pe spate(care deocamdata asteapta sa se usuce lacul pe ele):-) Iata cum vin noile jante pe masina,cel putin pe fata..ce parere aveti? |
Bv frate!... Bv!... Cu dungile de pe pavilion ce faci?... Succes!...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning