![]() |
Re: BERTONE TURBO EXTREME
am teava din inox de 70mm din turbo pana in spate
|
daca vrei sa o vezi pe a mea...https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/14011-opel-astra-bertone-turbo.html
|
masina e superba... n-am cuvinte dar eu unu as fi dat de urgenta jos stikerele alea.... ! dar foarte urat mai ales ca sunt color... daca tot ai fi vrut sa ai asa ceva trebuia sa le pui negre ... in fine ! tie sa-ti placa si sa te bucuri de ea! :)
|
masina e cea mai tare din romania ...(bertone turbo) anumite chestii nici mie nu imi plac ptr ca nu sunt pe gustul meu...dar masina e grava
|
Masina este superba , sunt un admirator al acestui model de Astra si masina ta chiar m-a lasat tablou . Sa ai grija de ea , e foarte foarte frumoasa
|
Nu inteleg de ce toti putoii de 17-18 ani fac comentarii legate de amplasarea stikerelor....cred ca stau la rand la permise si nu au alte subiecte de discutii decat lucrurile minore legate de stikere omului...Daca asa i s-a parut lui ca arata mai bine...care e problema...
|
bretoane,eu zic sa o faci portocalie ma si sa ii pui stikere verzi ca da mai bine,poate asa o sa fie pe gustul unora care posteaza diverse impresii resapate....
|
cati cp are acum???? super masina felicitari sa ai grije de ea bafta
|
400CP are acum
|
Quote:
se fac comentarii pt ca e un forum unde orice parere e bine venita...daca omu n-ar fi vrut sa-i fie admirata sau sa afle pareri nu ar fi pus-o pe net! asa ca putzoi esti tu din punct de vedere mintal si vezi ca ai inceput cu stangu! sorry de off ! ai vreo problema cu mine da-mi un pm sa nu stricam pagina omului! "bretoane,eu zic sa o faci portocalie ma si sa ii pui stikere verzi ca da mai bine,poate asa o sa fie pe gustul unora care posteaza diverse impresii resapate...." asa cum ai spus chiar tu ca daca omului ii plac stikerele nu e nicio o problema, asa iti spun si eu, daca lui ii place culoarea nu e nici o problema si PEACE! moama ce aere de om "matur" ! |
Nu pot spune decat ca ai dat niste explicatii de putopalmist de 17 ani....Atat!!! Inca mai stai la rand la permise banuiesc si te-ai gandit sa dai un raspuns...Imi place ca te-ai simtit putoi....Dar hai sa nu stricam pagina omului...
|
Trebuie sa mai cresti....o sa vezi cand ai o masina si toti cacanarii iti spun fel de fel de cacaturi''pareri personale'',sa vedem cum o sa reactionezi mai creier pane
|
nu e vorba ca m-am simtit putza dar m-am simtit de 17 ani se vede clar ca am 17 ! pai daca spui ca nu mi-ar conveni sa mi se spuna pareri personale tu dc draq ai mai bagat o parere personala si anume sa o faca portocalie...? de prost ce esti iti spun eu si ai grija cum vb ca nu te-am jignit pana acum ! OMULE NU STII CE E ALA FORUM ! intereseaza-te draq si apoi posteaza: parerile sunt bine venite fie ele bune fie ele naspa ce nu ti-e clar ma? nu ai invatat ca parerile nu se discuta inca? ori esti sarit de pe AXA ori esti sarit tot de pe AXA(una din astea doua e sigura)
|
Masina arata mult mai bine in realitate, orice masina care te face sa intorci capul dupa ea din propria masina merita apreciata, mai ales una tunata.
Felicitari ! ! ! |
''foarte urat mai ales ca sunt color... daca tot ai fi vrut sa ai asa ceva trebuia sa le pui negre''...Cand ai spus porcaria asta cred ca nu te-ai gandit ca dai in masina omului,pt ca tu cu un creier mic de 17 ani consideri ca e normal ce spui...Iti repet,stai la rand la permis si cand vei avea masina ta atunci sa faci ce vrei cu ideile tale...Pana atunci multa bafta!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning