![]() |
Re: Membrii Dream Squad
mc frumos :oops: am vazut astazi seara Subaru gata 90% ... iuresh :D maine preview ;)
|
3 Attachment(s)
|
Quote:
raspunsu cu datele tale l-am primit de mult dar nu l-am afisat pt k 1 nu am stiut k te intereseaza si 2 asa ceva nu pot sa afisez pe forum.daca vrei ti-le trimit pe privat ? Nu trebuie sa te superi pt k aici este facuta o comparatie intre mustangu tau si un alt mustang.in orice caz pot sa-ti spun k m-a intrebat de 3 ori unde a fost facuta masina si nu crede ca in Romania ceea ce si mie imi vine greu sa cred.´omu´ este pilot pe avion si elicopter si in ( este chiar prieten f bun cu Kimi R .)colaborare cu campionu mondial la 1/4 mile si unu dintre cei mai buni tunatori de Mustang din SUA sau chiar din lume. Felicitari!!! |
Update... AlecsM -> la Mustang i-au venit ceva piese cum ar fi: "capota, eleron, fulia mica, intinzator profi si alte cateva siretlicuri" Tom -> pt STi a upgradat sistemul audio cu un head-unit double-din Clarion, un sistem component pe fata de la Hertz si un handsfree Parrot, iar la exterior a aparut o priza de aer ProDrive si faruri JDM... interiorul nu a scapat nici el, primind un scaun sport Recaro si urmeaza sa vina un rollbar Cusco si volan Sparco in alcantara albastra |
un nou membru ... Bumby si al lui E36 "M3" 318iS |
Bine ai venit BUMBYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa ai bafta de ea
|
Cata4 - Audi RS6 |
Sa o stapanesti sanatos Cata!!!!!
Arata destul de "blanda" P.S cu A4 c s-a intamplat? |
S-o stapanesti sanatos !
|
Quote:
|
ce de masini frumoase in clubul asta.care mai de care:)..nu-mi vine sa cred...bv voua.
|
pe zi ce trece mi se pare mai frumos noul sti, posibil chestie de obisnuinta cu noua forma
alex, oferi drive test? dau la schimb un arc galben :) |
Quote:
|
a vrut sa le aiba pe toate... FWD, RWD si AWD :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning