![]() |
Re: Club TICO
oo....esti bine venit printre noi :) iar dk gasesti o sigla ai o bere de la noi :) nu uita...nu conteaza istetimea, inaltimea, banii...ci TICO :)
|
aseara am avut deosebita placere sa am o intalnire de gradul 3...cu ticozaurul lui braconieru`...arata zsuper, mai ales k si-a pus jenti noi pe el, nu am cuvinte...sper sa vina si o poza soon de la el...respecte fratzica, respecte
|
sa vedem janteleee ;))
|
problema e ca inca nu am poze...... dar o sa pun cat de curand
|
3 Attachment(s)
uite ca am gasit ceva poze
|
frumoase...de-a dreptul exceptionale :)
|
salut .. baieti .. va sustin si eu sa face`m clubul ticomanilor .. . mijto masinuta ai braconierul ..
|
b23szx...cu ce ne-ai putea sustine ar fi o sigla, asta dk ai talent la desen...sunt luni...de knd asteptam asha ceva.....deci, daca ne poti ajuta cu ceva, asta ar fi :) MERSI
|
Quote:
vb cu un prieten.. si sa vedem .. ce spune ,, |
braconieru , imi poti spune te rog ce vopsea ai pe masina ?
ce nuanta de portocaliu e ? e vopsea amestecata sau dedicata? si daca imi poti spune codul culorii ! mersii mult |
e o vopsea normala dar nu stiu codu de culoare din cap, il am pe undeva pe acolo.
de ce ma intrebi? vrei sa iti vopsesti masina? |
da vreau s`o vopsesc...
dak vrei sa`mi zici si mie denumirea vopselei si codul ! multumesc mult. |
Quote:
@Braconieru: Frumoase jantele! prinderea e fix 4x114,3 sau....flanse? Unde le-ai gasit? ca am si eu nevoie de un set, pentru iarna...si astea par cele mai frumoase pe 13"... |
prinderea e fix 4x114,3
|
1) dc nu ii faci capota neagra ?
2) nu e nimeni cu Tico de aici din TM ? :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning