![]() |
Re: Gratar Pe Bune!
mese si scaune la munte? haideti ma baieti...faceti si voi o plaja...pe paturici :P
|
am eu 4 scaune pliabile de bar :D , si un gratar :D ....... le iau?
|
ia grataru si multe multe PATUUUUUUURI.. hai si niste beri :D
|
Vin si yo cu vreo "doi" paturi si 4 kile de vin ;) asa sa fie.....aduc si remy (careva interesat)????
|
Care e in stare sa-mi zica la ce ora ne intoarcem?
|
pai .. dupa ce ne trezim din betie :D iese lataaaaaaaaaaa ;)deci io am luat deja: 17 mici ( nu sunt fomist mah uratilor ) .. una sticla 2 L cola, 3-4 bericele, 2-3 paturici, si sa vad maine ce mai iau din kaufland ca parca as manca si o salatzica ceva acolo o maslina o durere la splina! pacat ca nu poate fi prezenta gajica.. prea diparti ! :D
|
-Deci eu am gratarul in porbagaj , ma duc sa iau si lemne si carbuni si maine de la Tg restul.
-Nu intarziati dimineata ..........8 :00 MC Donalds / MILITARI / AUTOSTRADA A 1 |
Yo sunt de srviciu maine dar de noapte de aia intreb cand ne intoarcem....:sad:
|
maine la 8 suntem acolo si noi! ;)
P.S: sierra, eu zic ca poti sa pleci cand vrei...nu trebuie sa stai neaparat cu noi pana mai tarziu. ;) |
Emma, la intoarcere faci pana la Garade Nord cam 2 ore max 2 ore juma!
Eu maine vreau sa urc mai devreme sa INCERC sa tin loc.......azi a fost toata gloata acolo unde vreau sa facem treaba! Sugestia mea e sa nu o lungiti sa ne putem desfasura cum se cade! :) |
ok, LMX-ule o sa fiu si eu la 9 jumate cum am stabilit si mergem sa ocupam terenu ! ne mai auzim la tel cu restu daca e ceva :D
|
:D distractie llllaaaaaa maxim! fum dens!!!!!! am aflat asta seara si eu de oferta asta :sad: prea tarziu insa ! facusem alte planuri
distractie lllaaaa maxim!!!!! |
Multumim!!! :D
|
-Sa sara micul pe gratar.......sari"ar ochii la dusman sa curga vinul la baieti sa -i f** IN GURA PE STICLETI !!!!!!!!!!!!
|
neam intooooooooooooooooooooooooooooooooors !!!! a fost super tare !!! andrey si vlad zilele astea cred ca avem si filmuletele !!! oricum voi 2 sunteti niste ta***ti !!!
Va pupa Shakalu !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning