![]() |
Re: 25-26 mai Zilele Statiunii Moneasa
io zic ca ar merita sa faca lumea o iesire la moneasa
mai schimba omu aeru mai schimb de experiente o bere etc.... |
Re: 1 Mai
Quote:
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD (intalniri,actiuni etc)
Eu nu te-am obligat sa depui acest efort.
Si ca sa nu fiu offtopic, noi cei care vrem sa organizam intalnirea de 1 Mai, nu facem parte din comunitatea 4 tuning arad? Chiar daca ne-am adunat foarte putini, nu inseamna ca trebuie sa fim ignorati. Am deschis topicul fiindca poate urmeaza sa punem poze de la intalnirea de 1 Mai...ca sa ofticam lumea, fiindca poate urmeaza sa mai discutam cum ne organizam, ca sa ofticam lumea...poate ... poate...poate... |
Pai tocmai,toti facem parte din comunitate din moment ce ne exprimam pe forum ;) ,
Nu va ingradeste nimeni ,dar consider ca e suficient un thread(in locul celor 3) pt acest subiect. Puneti aici poze,filme etc. ,astfel vor fi cuprinse si intalnirile ce vor urma intr-un singur loc, fiind mai usor pt vizitatorii forumului ARAD sa lectureze. |
trebuia sa duc pe cineva acas, si trecusem pe langa parcare si am vazut fordu dix, daca nu trebuia sa ajung in alta parte chiar opream sa ne cunoastem, data viitoare
|
daca trece careva de 1mai prin moneasa as fi incantat sa ne intalnim,iesim la un pahar de...vorba
|
avand in vedere ca saptamana viitoare masina imi va intra in lucru, ma fac ca uit ca e 'prabusita' masinuta mea :) , si daca e sa ne intalnim inainte de 1 mai eu vin
|
Distractie sa aveti de 1Mai !
|
Quote:
|
si totusi cum faceti de 1 mai , va adunati la padure ?
|
ok!
vam zis ca eu pe 7-30----8 sant acolo! ne vedem acolo! |
11 Attachment(s)
Va prezentam mica noastra escapada la padure, de 1 Mai.
In prim plan, vestitii bucatari sefi: DIXIE si BULLET |
a fost super! pacat ca neam adunat doar atatzia! eu unu mam simtzit bine, mam afumat cat pt un an intreg, cred ca acuma nu ma mai stric veac!
cu peripetzi de dimineatza, dar in ansamblu a fost super, bine ca nu sa intamplat nimic grav! sper sa mai facem iesiri dinastea si sa ne adunam mai multzi! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
A fost fain
Canny za best:twisted: Ati vazut si voi cat de greu e dricu de impins:D ,oricum dixie tre sa iti dau niste cabluri noi,ca au cam iesit fum din ele..ti-am spus ca sunt prea mici pt dric...el e nesatul si la benzina si la curent. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning