![]() |
Re: MarisDesign
E bomba masina , imi place mult cum iti ies culorile:D
|
Quote:
|
upgrade, congrats!
|
Multumesc Ca$$! Sunt onorat!
@Reme, nu e suparare, e si la mine:D @Cannonball: merci, la asta mie unu nu mi-a placut culoarea asa mult ca am lucrat-o de la inceput ca fiind neagra si nu am avut prea multe optiuni la sfarsit. Cand le fac pe gri neutru, optiunile de culoare sunt nelimitate. |
felicitari pt promovare man!
|
foarte bine man! bravo!
|
1 Attachment(s)
Intrebare! Sunt incepator la background-uri si am facut unul din mai multe imagini, special asa inchis si blury in spate. Este ok? E asa intunecat sa iasa masina in evidenta.:D
|
Quote:
Mai bine nu-l mai intuneca. Lasa-l pur si simplu blurat. Masina v-a iesi in evidenta oricum datorita unghiului asa ca nu e nevoie sa intuneci nimic. In functie de cum faci reflexiile si lumina pe masina, la final poti face o sursa de lumina in partea de sus. Niste raze de soare. |
5 Attachment(s)
Oltcitul pentru Challengeul de 1 Decembrie. Si observ ca am uitat sa pun continuarea la spatele de Subaru.:D
|
Foarte frumos. Outdoor scene. Pana la urma ti-a iesit ce ti-ai propus tu la partea cu background-ul. Reflexia dupa aripa ma gandesc ca n-ar fi trebuit blurata :-) In rest, e perfecta ! Felicitari !
p.s : a iesit bine si subaru ! :D |
frumoase am2 ,subaru lam vzt pe fb ,nu vii si cu un eleron la el cand ai timp? :lol:
|
subaru este superb!
Oltcitul ar merge si un original! Ai facut un bg superb... :D Bravo! |
1 Attachment(s)
Multumesc! Uite originalul, este si la threadul concursului.
|
O sa fac si eu Oltcit-ul daca nu te superi. :D
Ti-au iesit foarte bine masinile numai ca se poate si mai bine. Nu prea ai reflexii. De ce nu tai tu o bucata din asfalt pe care o modifici putin cu warp ca sa urmeze cat de cat lunia caroseriei la oltcit si o pui in partea de jos? V-a arata si mai real pentru ca asfaltul e cel mai aproape de masina. Restul il poti lasa asa si da impresia ca nu mai este nimic in jur pe o distanta mare si nu mai are ce sa se reflecte. Oricum, arata foarte bine. |
Ai dreptate, m-am grabit. Chiar astept si Oltcitul tau:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning