![]() |
Re: Focus ST vs. Astra OPC
Quote:
Recunosc ca am facut si eu referiri la tuning si era si off-topic, asta insa doar ptr ca s-a ajuns la discutia ca "oricand opel va scoate din 2.5L mult mai mult decat ford sin aceeasi capacitate cilindica".Repet si ideea, n-am vazut topic de pe ford-club, topicuri separate de ford etc, in care sa se blameze alte masini, poate dimpotriva, uita-te insa cate aberatii gen "ford nu are istorie", "ford e trotineta, vw e legenda" sau "cum poti compara ford in vre-un fel cu vag sau opel" gasesti cate vrei. In rest, nota 200 pentru postul tau. |
Quote:
|
Mersi mult pentru aprecierea acordata, pentru asta am si facut-o.
Am lucrat ceva la asta, dar sper ca este complet in mare masura. Mentin ca nu am Opel, Ford sau VW, si nici nu am tendinta sa cumpar vreunul, desi am condus multe modele de la aceste companii. Shame on me, am intre toate si un Toledo 1.9tdi, nu sunt mandra de ea, am mai mesterit sa fuga mai bine (0-60 e foarte tare, folosit numai in oras)...ce sa zic, transport public, asta e, nimic mia mult. Mai bine un type R generatia anterioara si stiu ca masina moare cu mine, pe la 80 de ani...ori pana atuncea daca ma ia razna...:) Dar cred ca nu e locul sa scriu despre masinile japoneze...ca oricum sunt putne care le apreciaza in romania, si oricum ar fi OFF topic. |
http://www.caroftheyear.org/pages/Coty07.htm
uite deci despre ce vorbeam cand ma adresam lui TSC (doar ca o parte a ceea ce a spus).Deci care e ideea cu Opel Corsa masina anului 2007, ea fiind asa cum spun, pe locul2.Am mai gasit linkuri de la nemti, si atat am spus ca am gasit altceva, poate nu am gasit eu ce trebuie.Atat am cerut si eu, link, poate omul are dreptate si atunci de ce sa nu dovedeasca? |
Ok, pentru ca nu vreau sa fiu acuzat de agresivitate...nici nu-mi sta in fire, sunt 2 posturi, unul pe un topic de alaturi, altul de aici:
Quote:
Quote:
Cat despre agresivitate: Quote:
Quote:
|
Vezi ca se poate si asa, un pic mai frumos si mai politucos cu argumente.
|
Pai da, dar nu eu am indemnat pe careva sa se arunce de pe bloc, ci mie mi s-a recomandat asta (si inca cuiva) :D
|
Bai oameni buni !!!
Voi chiar nu vreti sa recunoasteti ca din momentul in care ti-ai stabilit un buget cumperi pur si simplu ceea ce iti place ? Sau in ce te simti mai bine ? Ajungem la dispute absurde doar de dragul de a face ce-i place romanului mai mult : barfa ! Ce dreaq, toti suntem piloti de raliu sau F1 ? Hai sa ne rezumam la motive pentru care am ales fiecare ce am ales si sa nu uitam faptul ca am fost si subiectivi in a face alegerea respectiva. Spre exemplu, sa presupunem ca mi-as fi permis un R8 credeti ca imi mai luam Focus ST ? Sau cate masini putem compara cu R8 ca pret sau performante ? Vreti sa deschidem un alt topic despre asta ? Nu mai postati teste facute special si la cerere de departamentele de marketing ale marilor companii in scopul de a-si vinde produsele ! O sa postez cat de curand (nu am linkurile aici la serviciu ) spre exemplu 2 teste care se bat cap in cap referitoare la aceste Hot Hatch-uri...astra si focus...Sa va vad atunci ce comentati... Ideea este ca iti cumperi ce iti place si incerci sa faci ceva cu cheastia asta...Restul sunt impresii nejustificate sau poate doar invidia altora care au trabant si se comporta de parca ar avea Enzo... Grow up, mo'fo's !!! |
Evident ca este o diferenta foarte mare cand cumperi o masina cu capul sau cu inima...
Daca ar fi sa cumpar masina cu inima asi alege alfa Daca cu capul cumpar alegerea: ori ceva din gama VW (la care moca am piese) ori Civic (cu care nu am probleme) Eu ceace am scris este pur technic si calitate, deci 100% obiectiv. Cui ce style ii place deja e altceva...ce nu se discuta, si daca isi face compromisul sa cumpere o masina cu technica mai slaba, fara baze, numai pentru ca ii place mia mult cum arata ii treaba lui. De asta se cumpara Maserati, Ferrari si Aston, pentru look, ca altfel fiabilitate=0, nu le poti folosi zi cu zi si nici una nu e mai rapid considerabil decat un porsche. |
Quote:
Eee...uite ca iar te contrazic...Sper ca atunci cand vorbeai de fiabilitate vis a vis de Ferrari te refereai la...oglinzi ceva sau la sisteme audio !!! Cred ca o sa te convingi si tu dupa ce vei avea ocazia sa le conduci...Si e pacat sa compari Porsche cu Ferrari...s-ar putea sa iti para rau daca iarasi...vei avea ocazia sa le conduci...:P |
La fiabilitate ma refeream la motor, cutie, supensie si tot maisna.
Cand un porsche poti folosi zilnik pe drum asfaltat un Ferrari...numai sa zic ocazii speciale (drumuri pana la club sau pana la mare...a, si la ski...) Dar iarasi vorbesti despre lucruri scrict ce te privesc numai pe tine, insusiri si nu din partea technica. E un lucru ca iti place sunetul motorului, ca arata grozav, iti creste p**a cu 2-3cm si inca cateva lucruri care sunt 100% supiective. Da, ai dreptate in felul tau, cum tu imaginezi o masina, dar sa nu inceri sa fortezi opinia ta pe ceilalti. |
Quote:
|
Quote:
Habar nu ai tu pe unde si cat poti merge (zilnic ) cu un Ferrari...Dar ma opresc din discutia asta aberanta ca sa nu devin ipocrit... Te pupa tata |
Quote:
@Si da...discutia cu F1, WRC, DTM a deviat, s-a ajuns insa acolo din motive lesne de vazut.Cand vezi fraze gen "Ford nu are traditie, istorie, experienta, e fad"....cum raspunzi? |
Quote:
Cat despre ce ii voi face nu m-am decis pt ca....apare Evo 10...:P |
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning