![]() |
Re: lumini bord golf 3
Quote:
|
vroiam sa va intreb si eu.. am tot vazut aici cum si a facut lumea modele pt ceasurile de bord.. deci cum faceti ?
le gasiti pe net astea sau el faceti voi.. si pe urma imprimanta ? pai si asa simplu pe hartie sau ce folositi.. ms |
aceeasi treaba am facut-o si eu doar ca al meu a devenit 2.0 8v si la inceput inainte sa schimb ceasurile imi mergeau becul de la ulei stiu sigur dar restul nu am dar importanta,vezi un pic pe la releie asta daca ai pastrat panoul de 1.4 asa cum avea el pozitionat tot pe acolo
|
Quote:
|
pai ce format trebuie ? am vazut ca a lasat cineva de exemplu pe pagina 6 aici pe topic o poza cu un bord..
de ex pot sa iau... editez ce mai vreau eu prin photoshop.. si pe urma pun pe un usb ceva si ma duc sa imprime cineva pe autocolant ? |
da e bun ala cred ca iti iese marimea exact ca la asta m-am referit cu formatul sa ai marimea cat de cat buna
|
Quote:
|
cine ma ajuta si pe mine sa imi schimb luminile la bord(cele de sus le-am pus eu albastre , la display-uri are leduri din alea lipite pe placa) si panoul de caldura vreau asa , si la blocul de lumini albastre
|
e cam mult de munca la panoul de caldura, trebuiesc multe led-uri cu rezistenta, dar daca ai rabdare si te pricepi putin se poate
|
tocmai asta e...intrebam cine ma ajuta si pe mine...cinstesc...
|
Quote:
|
Quote:
|
cum se cheama ledurile care le montezi la butonul de la geamurile electrice...si de ce fel de siguranta as avea nevoie pentru a monta leduri si la panoul de caldura
!!! |
Quote:
|
ms...si rezistentele sunt greu de montat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning