![]() |
Re: PL DESIGN VT
foarte frumos Fiatul Punto. Imi place ideea, imi place realizarea. Legat de Passat parca mergea un pic mai inchisa poza si niste efecte un pic puse pe poza :D
|
ms ,momentat ma retrag un pic din virtual tuning ca trb sa iau carnetu de sofer si eu nu ? si dupa revin
|
Succes sa te vedem cat mai repede cu plasticu' :lol:
|
multumesc ,asta imi doresc si eu , sper ca atunci cand voi reveni sa revin cu un chop pe viitoarea masina ,si unul pe fosta ,pt ca trb sa am amintiri si cu actuala
|
succes! dai doar B sau si c / e ?
|
B doar nu am timp si nici bani sa fac si c
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
da ,am zis ca nu mai postez pana nu iau carnetu dar nu m-am putut abtine sa nu fac un vt pe actuala masina , atat cat o sa mai stea in familie ca dupa o sa-mi fie grea despartirea
am venit cu mai multe variante, se vad inca urmele de la smudge ,dar a fost facuta doar ca idee sa vad cm ar da |
parca as merge cu e ceva mai jos, tu ce zici?
|
da ,ar merge dar am facuto si eu pt strazile noastre :))
|
2 Attachment(s)
si sa venim si cu un wip la un concept as zice , adica un facelift pe vechia dacie sport , modificat plafon ,botu va fii modifcat ,la baza ramane aceasi masina sa zicem ,doar o restilizare . Am vzt proiectu prin cele neterminate si am zis ca ar fii pacat sa se puna prafu pe el
|
Quote:
|
amanam un pic dacia ,se lucreaza la streetka si va fii full brush ,asa ca dacia ia o pauza
|
2 Attachment(s)
daca scoala de soferi merge cum merge adica fix ca .... macar am reusit sa termin buburuza asta . E cam toony dar vreau sa lucrez si la dacia . :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning