![]() |
Re: Tuning Days - Foto/Filme/Impresii :
cu manage attachments
|
Tuning Days - Foto/Filme/Impresii :
20 Attachment(s)
Cateva motive sa va faca sa intelegeti ca exista si in Romania Tuning
|
Quote:
|
a facut "poc"........pacat de masina
|
Re: Real Tuning Day :poze
19 Attachment(s)
Eternele B M W la o "Mica demonstratie"
|
Tuning days...
Foto: Din pacate...nu am ce sa pun. Toate masinile de acolo meritau o poza, erau superbe. Filme: Noroc ca am avut camera la mine. Spectacolul a fost frumos. A meritat Skillzule ;) Impresii: Gagici+Masini+Fum=Show de neuitat ; Drum pe DN1 infernal... bara la bara :lol: Dar a meritat! :D Si mai doresc sa ii multumesc baiatului cu acel Navara ;) Iti sunt dator cu o bere :) |
mwahahahahahahaha ce tare e cainele ala.........e beton
|
1 Attachment(s)
asta e tot ce am cu loganul....
poza aia cu multimea de mai sus e ca sa vedeti ce balamuc era la stand la SR sa se faca poze :lol: |
Quote:
tipu i-a dat burn in a1a pt un minut la forja.... fara sa schimbe a 2a sau a 3a .... deabia au stins baietii focul. |
Quote:
|
eu spun ce au zis toti de acolo .... comentariile sunt de prisos ;) cand toata lumea ii zbiera sa o lase moale el a fortat...
tre sa cunosti si limitele masinii ca sa faci asa ceva... |
16 Attachment(s)
Alte poze din hala cu SUPERBITATI
|
Mai Am O Gramada De Poze
|
|
parerea mea poate trebuia sa inceteze..pt un moment,in orice caz respect fata de ceea ce a facut pana in acel moment(a fost singurul care a dat impresia din afara ca nu a schimbat intr-2a..whatever)si are foarte multi sustinatori pt urmatorul show.ce a fost a fost...
ideea este alta ..marea majoritate a tzaranilor prezenti la acest tuning in stg.si dr. mea il aplaudau si faceau misto cu un miros de CACAT ravasit pe toata zona, mai ales viz avi de faptul ca a necesitat folosirea extingtoarelor..e trist sa fi inconjurat de asemenea animale care se bucura de raul altora si nu se bucura de showl facut... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning