![]() |
eu m-am decis sa vin cu noua mea firma de infiletat saibe si sa iau \"cireasa de pe tort\" infiletand vreo 40 de saibe...ma jur ca o sa fur absolut toata faima cluburilor.......si o sa vin si cu baietii dupa mine in caz ca vrea cineva sa ma bata.........
jenibil.........suferiti de teoria conspiratiei........absolut jenibil |
L E G A L R A C I N G
Legal Racing nu a participat si nu va participa oficial la acest pseudo-winter eveniment. Desi in organizare auto detin un loc secundar in fapt a fost singura activitate cu adevarat captivanta din Piata Constitutiei. As fi dorit o extindere frumoasa pentru pasionati dar organizatorii sunt destul de reticienti. |
Am si eu o intrebare azi mai se da cineva ? si la ce ora pls raspundeti
|
Re: L E G A L R A C I N G
Quote:
pentru ca ar fi fost bine daca AR FI.... chiar si reticenti... probabil ca tot masinile or sa salveze un pic de imagine, nu pt organizatori, care nu au avut bunul simt sa dea un minim de informatie catre cei ce practic au facut atmosfera pe banii LOR nu ai sponsorilor , si care o sa mai faca pana in ultima zi.... dar si pt antena 1, banuiesc eu, tot intemeiat, ca tot cateva imagini cu masini o sa spele si salveze proasta inspiratie de a lucra cu o firma necunoscuta, lipsita de management.... nu se mai intampla nimic acolo, dupa cum am spus.... cand nu a fost, nu a fost NIMIC ... cand a fost, a fost.... acu nu o sa mai fie nimic pana sambata decat pustiu si tristete, anuntate, culmea cu mult tam tam... deci, nu organizatorii SUNT... ci sunt impreuna tristetea, pustiul, cu orgoliul pe snowboard la vale.... sa fie sanatosi si sa convietuiasca linistiti... noi asteptam cu umilinta momentul in care o sa se coboare sa ne anunte si pe noi, cei atat de neinsemnati macar ca gest formal... o cat de mica informatie... dar nu pot sa coboare, caci nu e zapada, cred..... zic si eu... :lol: |
cum ramane cu benzina si cauciucurile promise , rezervate si oferite de sponsori pentru cei care au facut show???
le folosesc organizatoriii ca sa se deplaseze acu ca s-a blocat snowboardul???? |
hai ca esti carcotas! :wink:
|
nu, sunt suparat...
si pe buna dreptate... unde gresesc??? eu nu mi-as permite asa esecuri manageriale... ei isi permit? iar cand mai dai balbe, macar esti politicos cu presa de profil, nu o tratezi cu dispretz, nu??? asa ca ... nu-i destul daca nu e si fudul... ii durea telefonul sau tastele sa ne dea un minim de informatie? eu am facut ceva pt ei, nu? dupa 2 zile in care era pustiu si au venit cativa, prin articol, am umplut acolo... sunt martore filmele... aaa am trecut pe acolo... mai devreme... :) nu, nu sunt carcotash... :lol: |
:lol:
ce de PM am primit in juma de ora... am innebunit! trebuie sa imi cer scuze, bogdan, ai avut dreptate, sunt carcotas... TOATA LUMEA IMI SPUNE CA SUNT CARCOTAS... AI AVUT DREPTATE CUM AS FI PUTUT SA MA GANDESC? ERA NORMAL SA LE DEA LA OAMENI??? CARCOTASENIE CURATA... Imi cer scuze.... e normal sa le ia ei, sa fie sanatosi.... sa nu se tina de cuvant.. asa imi zice lumea mie pe privat... toate sunt normale... |
gratzian, scriam cu simpatie...
|
da, bogdan, multumesc... inteleg...
si eu, cu regret... lasa, ca uite, se face vara... vedeti afara? asa ca o sa avem ce face... :wink: |
asa ca fapt divers: are vreun sens sa vin in seara asta ? adica vad ceva daca vin ? si maine pe la ce ora e ? (asta daca e ceva)
|
nici sa nu te gandesti, decat daca vrei sa pozezi nocturn casa poporului...
|
si maine se mai intampla ceva ???
|
daaaaa
maine, cu sau fara zapada, cu siguranta o sa ne strangem acolo o multime... ar fi pacat sa nu vina cineva mai ales ca e si vremea asta grava de tot |
si pe la ce ora sa fiu pe acolo ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:42. |
- Copyright 2026 4Tuning