Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   Burn On Event la Tuning Show 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/36586-burn-on-event-tuning-show-2007-a.html)

NSL_KiwY 31-03-07 20:47

Re: Burn On Event la Tuning Show 2007

Rabdare ca or sa vina si filmele :lol:

vio[s] 31-03-07 20:48

Felicitari baietilor ...super tare show-ul :peace: :peace: ;) ....

Ce sound avea pisicutza albastra si aox :twisted: :dribble: ....
Pacat de masina lui Maroo :???: .........

monk 31-03-07 20:50

Maroo spune tu ce s-a intamplat cu motoru pana la urma... ca fiecare vine cu alta varianta. eu din cate am vazut de pe metro de sus din stanga a fost mult fum care venea de la motor si dinauntrul masinii.

toata lumea in partea aia zbiera ca a luat foc motorul. s-a prajit motorul sau doar instalatia electrica ?

Maroo 31-03-07 20:52

asta e se mai intampla eram si io curios daca sa invartit dragutz ca tre sa plec la munca in 5min si vroiam film ceva cu ursanu...asta e vad dimineata oricum ne vedem data viitoare ;) sincer nu stiu nici eu exact ce s-a intamplat motorul nu are nimik e ok cred ca a facut poc un furtun de benzina ceva sau a luat foc izolajul de la tunelul cardanului fiind tobele prea incinse luni o urc pe rampa si va zic exact

NSL_KiwY 31-03-07 20:53

Maroo tu erai ku ursul care a avut probleme?

Torque_Cosmin 31-03-07 20:53

Felicitari oraganizatorilor si tuturor participantilor care au facut show!

Maroo 31-03-07 20:55

da al meu este ursu care ardea de focul burn-ului

NSL_KiwY 31-03-07 20:57

Nasol, orikum ai fcut show te.au aplaudat toti ;) bafta in continuare fa.l mare pt.data viitoare :D Mai bine ai povesti tu in mare care a fost treaba ca multi or sa vine ku tot felul de variante...

Rebel_Boy 31-03-07 21:00

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 826942)

Pacat :sad: :rolleyes2 ... dar nici tu nu te-ai lasat pana nu a ars ceva ... ori cauciucurile ori masina :-) ... Bafta si sper sa nu fie ceva grav sa lipseasca prea mult MSK-ul :-P

solo24 31-03-07 21:04

super tare a fost ursu
app vezi ca ti-ai uitat un pres p acolo
scz acuma nu pot sa urc nici o poza nici un filmuletz

Maroo 31-03-07 21:14

iti dai seama ca eu fiind in masina nu am avut de unde sa-mi dau seama ma ustura pe gat si acum de la mirosul de cauciu maine cand o sa urc masina pe rampa o sa stiu exact oricum mare lucru nu a ars decat cateva fire si mocheta din interior si antifonul pt ca era destul de proaspat probabil din cauza asta a si luat foc de la antifon o fi pocnit vreun furtun nu stiu nici eu dupa ce o spal si o urc pe rampa o sa=mi dau seama pt ca este alba in totalitate...oricum greseala in mare parte a fost a mea pt ca l-am incins prea grav...

Rebel_Boy 31-03-07 21:17

" dupa ce o spal si o urc pe rampa o sa=mi dau seama pt ca este alba in totalitate... "

Asta e avantajul de a face masina de la zero ... sa o chelesti sa o iei bucata cu bucata si sa o vopsesti integral ;)
Succes cu reparatia

NSL_KiwY 31-03-07 21:30

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 826961)
iti dai seama ca eu fiind in masina nu am avut de unde sa-mi dau seama ma ustura pe gat si acum de la mirosul de cauciu maine cand o sa urc masina pe rampa o sa stiu exact oricum mare lucru nu a ars decat cateva fire si mocheta din interior si antifonul pt ca era destul de proaspat probabil din cauza asta a si luat foc de la antifon o fi pocnit vreun furtun nu stiu nici eu dupa ce o spal si o urc pe rampa o sa=mi dau seama pt ca este alba in totalitate...oricum greseala in mare parte a fost a mea pt ca l-am incins prea grav...

Mda stiu kum e ku fumul... da ai forjato akolo trebuia sa "vomite" :lol: Bafta ku repararea

F_L_R 31-03-07 21:36

-I mi pare rau pt masina ta Maroo......dar e bine ca am reusit sa o stingem
-Sper ca evenimentul va placut , in ciuda unor premii mai substantiale eu unul sunt fericit ca am putut da ocazia sa se mai descrce putin adrenalina acumulata timp de -o iarna.
-Va felicit pe toti participantii si sper ca am redeschis portile pentru evenimente de acest gen , considerate periculoase , deci se poate si mai bine de atat.

D R A 31-03-07 21:37

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 826942)

felicitari in primul rand omule ... chiar ai facut spectacol
sper sa o repari cat mai repede si sa nu fie mari probleme

Felicitari NSL si Anonymous pentru organizarea acestui event
bravo baieti :woowoo:

All times are GMT +2. The time now is 17:41.

- Copyright 2026 4Tuning