![]() |
Re: Burn On Event la Tuning Show 2007
Rabdare ca or sa vina si filmele :lol:
|
Felicitari baietilor ...super tare show-ul :peace: :peace: ;) ....
Ce sound avea pisicutza albastra si aox :twisted: :dribble: .... Pacat de masina lui Maroo :???: ......... |
Maroo spune tu ce s-a intamplat cu motoru pana la urma... ca fiecare vine cu alta varianta. eu din cate am vazut de pe metro de sus din stanga a fost mult fum care venea de la motor si dinauntrul masinii.
toata lumea in partea aia zbiera ca a luat foc motorul. s-a prajit motorul sau doar instalatia electrica ? |
asta e se mai intampla eram si io curios daca sa invartit dragutz ca tre sa plec la munca in 5min si vroiam film ceva cu ursanu...asta e vad dimineata oricum ne vedem data viitoare ;) sincer nu stiu nici eu exact ce s-a intamplat motorul nu are nimik e ok cred ca a facut poc un furtun de benzina ceva sau a luat foc izolajul de la tunelul cardanului fiind tobele prea incinse luni o urc pe rampa si va zic exact
|
Maroo tu erai ku ursul care a avut probleme?
|
Felicitari oraganizatorilor si tuturor participantilor care au facut show!
|
da al meu este ursu care ardea de focul burn-ului
|
Nasol, orikum ai fcut show te.au aplaudat toti ;) bafta in continuare fa.l mare pt.data viitoare :D Mai bine ai povesti tu in mare care a fost treaba ca multi or sa vine ku tot felul de variante...
|
Quote:
|
super tare a fost ursu
app vezi ca ti-ai uitat un pres p acolo scz acuma nu pot sa urc nici o poza nici un filmuletz |
iti dai seama ca eu fiind in masina nu am avut de unde sa-mi dau seama ma ustura pe gat si acum de la mirosul de cauciu maine cand o sa urc masina pe rampa o sa stiu exact oricum mare lucru nu a ars decat cateva fire si mocheta din interior si antifonul pt ca era destul de proaspat probabil din cauza asta a si luat foc de la antifon o fi pocnit vreun furtun nu stiu nici eu dupa ce o spal si o urc pe rampa o sa=mi dau seama pt ca este alba in totalitate...oricum greseala in mare parte a fost a mea pt ca l-am incins prea grav...
|
" dupa ce o spal si o urc pe rampa o sa=mi dau seama pt ca este alba in totalitate... "
Asta e avantajul de a face masina de la zero ... sa o chelesti sa o iei bucata cu bucata si sa o vopsesti integral ;) Succes cu reparatia |
Quote:
|
-I mi pare rau pt masina ta Maroo......dar e bine ca am reusit sa o stingem
-Sper ca evenimentul va placut , in ciuda unor premii mai substantiale eu unul sunt fericit ca am putut da ocazia sa se mai descrce putin adrenalina acumulata timp de -o iarna. -Va felicit pe toti participantii si sper ca am redeschis portile pentru evenimente de acest gen , considerate periculoase , deci se poate si mai bine de atat. |
Quote:
sper sa o repari cat mai repede si sa nu fie mari probleme Felicitari NSL si Anonymous pentru organizarea acestui event bravo baieti :woowoo: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning