![]() |
Re: Golf 2 brasov-ean :D
1 Attachment(s)
si tot intre timp(mai exact 9-03-2008) am mai participat si la un concurs de indemanare care s-a soldat cu un loc 3
|
felicitari blondule!!
cum e cu evacuarea asta? cu aia veche ce ai facut? |
ms....se aude cam tot lafel .......foarte putin mai incet....dar foarte putin
|
Quote:
|
10x ne'a.......
|
marfa golfu,eleronu ala al tau e belea.te-am intrebat odata la omv de unde il ai
|
aha....tu esti baiatu cu golful 3.......
|
2 Attachment(s)
oqi noi ;)
|
Frumoasa masina , dar toba parca arata mai bine daca era mai in interior !
|
Ce frumos arata acum...la cat mai multe.
Te-ai gandit sa iti vopsesti plasticele de la exterior in alb? Ar arata mai noua masina, si mai bine. |
salut......toba.....asa am vrut-o eu....imi place mai mult asa si am vz pe mai multe golfuri 2 lafel si le statea foarte bine......acum nush....poate cu timpul o sa imi schimb parerea....depinde de unele lucruri de care nu sunt sigur momentan..............plasticele nu le vopsesc albe k se scorojesc foarte repede......si nu e vorba de callitatea mainii de lucru.....am vz bandouri vopsite care dupa 4-5 luni a sarit vopseaua.....si nu vreau sa vopsesc bandouri la fiecare pietricica......
|
sal, cat ai dat pe angel eyes -urile alea .
Eu as avea nevoie de modelul in 4 faruri.......sau as trece la 2 nush momentan. Oricum cat ai dat pe ele??? |
120 euro + transport.........si eu am avut cu 4 faruri si am trecut la 2.....
|
frumoasa blondule masina:D
|
faini ochi blondule sti ma gandeam sa ne adunam odata toti golfari de pe forum din brasov undeva ,ar fi frumos sa ne stim toti .ce zici?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:38. |
- Copyright 2026 4Tuning