![]() |
Re: Lucrarile mele - Pustiu_Fanatik
mersi ....
|
ddo...daca ai vrea si ai avea timp..sa imi faci o masina:un ferrari f430 coupe fatza si spate...as ramane dator...vreau sa imi faci ca vad ca ai progresat fff mult...i like
|
Ok cum am ceva timp liber te ajut,,,,
|
3 Attachment(s)
Si am mai facut o Mazda 3 ...ptr un tovaras ....stiu k nu este cine stie ce realizare si k are foarte multe greseli deoarece m-am grabit dar crek merita cat de cat sa o pun aici .....nu am putut sa o scanez intreaga deoarece este pe faoie A3 ,,,,
|
1 Attachment(s)
adica asa ceva...
|
1 Attachment(s)
Da :))) Mersi MBA ...Si iata si o lucrare care am avut timp sa o fac asa cum trebuie si zic yo k a iesit bine ..,..este facuta ptr un prieten si masina arat exact identic in realiate ...este un E 280 . Cu pachet Kleeman .....sper sa va placa .....lui ia placut :))))
|
frumoasa lucrarea...chiarpare reala...sper ca ai timp si de masinutza mea Ferrari...spor la lucru in continuare si...bft
|
1 Attachment(s)
tot eu :lol:
asta era talentu meu de acum vreo 2 ani si ceva... da zic ca neam inspirat din aceiasi poza:)) ...era o reclama la cv...:confused: parca.. stiu ca am vazuto intro revista ...si era masina pana in mijlocu revistei ..si nu se vedea spatele masinii...de aia nu e facut la desenu meu sper ca nu te superi:rolleyes2 |
La a mea dak te uiti atent cat de cat e realizat si spatele si mi s-a parut mai interesant so realizez din perspectiva asta decat din cea obisnuita si banala ....:))) ...nu ma supar stai linistit ,,,:))))
|
1 Attachment(s)
Si am mai realizat si unu dintre cele mai frumoase concepte in opinia mea pe care l-am modificat dupa bunul plac ...Fuore Blackjack ....
|
frumoase desene frate.....dar totushi mai ai de exersat....oricum keep drawing si sa mai pui desene;)
|
3 Attachment(s)
New Ford GT fata si spate + interior Cayman
|
imi plac, insa ar trebui sa avansezi sa le randezi calumea, ford gt-ul ar arata mult mai bine cu o valoratie mai puternica, studiaza reflexiile pe niste masini reale ( modul cum influenteaza mediul inconjurator reflexiile pe o masina, exterioare- aer liber si de studio).
|
Quote:
|
interesante lucrari :D bravo...
insa... te.ai bagat tu pe ici pe colo pe detalii (vezi merc.) insa... nu desenezi destul de corect ce e mai important- perspectiva, elipsele rotilor, proportii ...etc *e greu sa faci un desen bun, insa si cand inveti... :> ... ps. ford.ul gt e desenat de tine de la zero? daca da, bravo, imi place partea de perspectiva iar DANger design are dreptate, indrazneste sa scoti contraste puternice la valoratie :) nu trece fin de la lumina la intuneric... sunt si unele zone si unele forme ale masinii care te lasa sa scoti contraste care sa dea bine :D ...sa nu mai zic de reflectii... oricum bafta in continuare, esti pe drumul cel bun, dar tine.te de treaba |
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning