Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele - ADDOstreet_racer (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/36030-desenele-mele-addostreet_racer.html)

ADDOstreet_racer 05-08-08 16:50

Re: Lucrarile mele - Pustiu_Fanatik

mersi ....

Darius DMS 06-08-08 16:31

ddo...daca ai vrea si ai avea timp..sa imi faci o masina:un ferrari f430 coupe fatza si spate...as ramane dator...vreau sa imi faci ca vad ca ai progresat fff mult...i like

ADDOstreet_racer 06-08-08 18:34

Ok cum am ceva timp liber te ajut,,,,

ADDOstreet_racer 07-08-08 13:54

3 Attachment(s)
Si am mai facut o Mazda 3 ...ptr un tovaras ....stiu k nu este cine stie ce realizare si k are foarte multe greseli deoarece m-am grabit dar crek merita cat de cat sa o pun aici .....nu am putut sa o scanez intreaga deoarece este pe faoie A3 ,,,,

mba 07-08-08 14:01

1 Attachment(s)
adica asa ceva...

ADDOstreet_racer 07-08-08 19:05

1 Attachment(s)
Da :))) Mersi MBA ...Si iata si o lucrare care am avut timp sa o fac asa cum trebuie si zic yo k a iesit bine ..,..este facuta ptr un prieten si masina arat exact identic in realiate ...este un E 280 . Cu pachet Kleeman .....sper sa va placa .....lui ia placut :))))

Darius DMS 07-08-08 19:22

frumoasa lucrarea...chiarpare reala...sper ca ai timp si de masinutza mea Ferrari...spor la lucru in continuare si...bft

mba 07-08-08 23:03

1 Attachment(s)
tot eu :lol:

asta era talentu meu de acum vreo 2 ani si ceva...
da zic ca neam inspirat din aceiasi poza:)) ...era o reclama la cv...:confused: parca.. stiu ca am vazuto intro revista ...si era masina pana in mijlocu revistei ..si nu se vedea spatele masinii...de aia nu e facut la desenu meu

sper ca nu te superi:rolleyes2

ADDOstreet_racer 08-08-08 10:17

La a mea dak te uiti atent cat de cat e realizat si spatele si mi s-a parut mai interesant so realizez din perspectiva asta decat din cea obisnuita si banala ....:))) ...nu ma supar stai linistit ,,,:))))

ADDOstreet_racer 09-08-08 18:15

1 Attachment(s)
Si am mai realizat si unu dintre cele mai frumoase concepte in opinia mea pe care l-am modificat dupa bunul plac ...Fuore Blackjack ....

ronto_design 11-08-08 10:04

frumoase desene frate.....dar totushi mai ai de exersat....oricum keep drawing si sa mai pui desene;)

ADDOstreet_racer 15-08-08 09:55

3 Attachment(s)
New Ford GT fata si spate + interior Cayman

DANger design 15-08-08 15:31

imi plac, insa ar trebui sa avansezi sa le randezi calumea, ford gt-ul ar arata mult mai bine cu o valoratie mai puternica, studiaza reflexiile pe niste masini reale ( modul cum influenteaza mediul inconjurator reflexiile pe o masina, exterioare- aer liber si de studio).

ADDOstreet_racer 15-08-08 18:51

Quote:

Originally Posted by DANger design (Post 1697852)
imi plac, insa ar trebui sa avansezi sa le randezi calumea, ford gt-ul ar arata mult mai bine cu o valoratie mai puternica, studiaza reflexiile pe niste masini reale ( modul cum influenteaza mediul inconjurator reflexiile pe o masina, exterioare- aer liber si de studio).

Eu nu leam facut absolut nimica asa leam desenat nu ma pricep absolut deloc ....si eu caut pe cineva care sami randeze unele lucrari ...la un moment dat se oferise Santos ....da .......

blue macca 15-08-08 20:56

interesante lucrari :D bravo...
insa... te.ai bagat tu pe ici pe colo pe detalii (vezi merc.) insa... nu desenezi destul de corect ce e mai important- perspectiva, elipsele rotilor, proportii ...etc
*e greu sa faci un desen bun, insa si cand inveti... :> ...

ps. ford.ul gt e desenat de tine de la zero? daca da, bravo, imi place partea de perspectiva

iar DANger design are dreptate, indrazneste sa scoti contraste puternice la valoratie :)
nu trece fin de la lumina la intuneric... sunt si unele zone si unele forme ale masinii care te lasa sa scoti contraste care sa dea bine :D ...sa nu mai zic
de reflectii...

oricum bafta in continuare, esti pe drumul cel bun, dar tine.te de treaba

All times are GMT +2. The time now is 21:31.

- Copyright 2026 4Tuning