![]() |
nici mie nu imi place noul stil bmw... deasemenea stilul abordat de renault mi se pare din nou de tot cacatu! shi culmea a fost cea mai bine vanduta mashina la noi in tzara...
|
Cata uite te pe linkul acesta http://www.automoderna.lt/NEWS.htm !!!
|
:lol: :lol: da..stiu..lituania..au masini faine..sl imi place..din modelul vechi ..au facut modelul nou.. :lol: :lol: :lol:
|
nu intzeleg...
care e faaz cu mashinile vechi?? |
deci ai intrat acolo pe pagina tekno??na acolo vezi un sl..care ti se pare cai modelul asta nou..dar ii modelul vechi... :lol: :lol: deci este sl vechi..complet modificat..optik..ca si sl asta nou.. :lol:
|
am intrat pe site...
sl asta noua dica ultima generatzie???? |
2 Attachment(s)
da..vezi cai una acolo ..dar nui nou..i modelul vechi modificat..ultima generatie de sl :lol: :lol: :lol:
|
Ce cauta mah pozele astea la cele mai nasoale masini ???
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: |
leam pus aici pt ..ca sa vad si tekno..despre ..cei vorba..greseala mea..scuze.. :?
|
OFF TOPIC-sper k ultimul:
Catalin mi se pare k pozele cu BMW pick up sunt fake-uri(baga-le la \"tuning virtual\" dak e pe asa!).Uita-te la forma lunetei! e stramba :wink: ------parerea mea------- |
mane poate..nu zic ca nu..leam luat de pe un site ..de bmw..acuma nu stiu ce sa zic..poate ca sunt.. :o :lol:
|
Mi-am downloadat si eu acuma 5 minute in urma GETAWAY IN STOCKHOLM IV, Ei si ce sa va zic no comments!!!!! :shock: :2gun:
daca vrea cineva pot sa-l atasez!!!! :D :D :D Are 700 de mb |
Cata zi mi te rog de pe ce site ai luat foto cu bmw pikup! Merci !! 8)
|
:lol: :lol: mati disperat..cu ...mai bine nu puneam poza.. :lol: :lol: (glumesc) :lol: mane am luat poza acuma 3 saptamani..nu mai stiu..excat pagina cautam filme..si am dat de ea.. :lol:
|
Cred ca trebuia sa scriu la filme dar o sa ma credeti........ :lol: :lol:
Cine are viteza buna la net nu numai la masina intrati pe linkul acesta si downloadati winter Rally, sunt sigur ca o sa va placa http://www.maxbimmer.com/videos/2002.html :D :D :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning