![]() |
Puteti sa va luati de masina mea cum vor muschiuletii vostrii ca oricum e in totala schimbare. Abia astept sa vad ce o sa mai ziceti atunci cand o sa fie gata.
:boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
PS: scuze de offtopic |
O sa le dau peste nas la multi. Am inceput deja cu modificarile si nu ma refer la exterior. Abia astept. 8)
|
Re:
Quote:
io zic sa nu te mai lauzi :) |
Haha.. good point Calin :wink:
Oricum sunt sigur ca si Bogdan va scoate o masina stralucita.. |
Re:
Quote:
Bravo! :lol: Pacat de banii pe care i-ai cheltuit cu primul kit..Sa vedem ce iese de data asta :wink: |
Pai hai sa ne zica d-l TODO BOD de ce un Peugeot 307 si un Ford Mondeo ar trebui incardate la kitsch tuning. Cu ce este mai presus Nubira ??? Mie imi plac toate 3. Suntem totusi in Romania si nu cred ca e cazul sa avem pretentii de la Vielside in sus.
Daca d-l BOD zice ca aceste masini sunt kitsch, este clar... Pai sa ne zica ce masina are el si ce tuning are el, care nu este kitsch. Si inca ceva... Spune si despre ce masina am zis eu ca e cazatura... Mai exact, acea Dacie rosie, celebra, cu bot de BMW, care nici kitsch nu mai este, aia e bataie de joc... Asa ca se vede ca esti doar un alt baietas care se crede cunoscator, comparand o Dacie cu un Peugeot sau Mondeo si punandu-le in aceeasi oala. |
Vor fii si masini cu Veilside in Romania in curand ;)
Oricum, parera mea este, ca in acest ann, Romania va face un mare pas in tuning si styling. Ce va iasa ... vom vedea in timp :) |
Re:
Quote:
In ceea ce priveste tuningul pe masina mea... pot sa spun ca n-am... dar nu cred ca vezi vre`o poza cu masina mea, zbatandu-ma in sus si in jos ca am facut tuning! Si inca ceva... eu nu m-am legat de tine personal... si de nimeni persona... Tu cu tastatura ta ai scris ca trebuie apreciata munca celarlalti... Si tot tu cu vointa ta ai scris ca poti sa-ti spui parerea intr-un mod mai 'cizelat'... (vorba ta: \"nu ca la sat\")... Si nu am incecat decat sa-ti arat ca toate vorbele tale sunt aruncate in vant pentru ca a fost un moment in care nici tu nu ai apreciat munca altora... La asta ma referam Sper ca m-am facut inteles! si sper ca nu mai e nevoie de alt offtopic... Quote:
|
Re:
Quote:
NU TE POTI KK IN GUSTU` OMULUI |
Pt cei care au vreo nelamurire despre masina mea haideti sa va explic:
1) jante nu incap mai mari pt ca-mi lovesc in bratele amortizoarelor; 2) suspensie sport nu am pus pt ca eu am gresit ca mai intai am facut kit-ul exterior si acuma daca-mi pun nu as putea merge cu ea decat pe dn1 :) 3) modificari prea radicale masina nu o sa mai suporte pt ca in cel tarziu in toamna o sa fie vanduta! Si pt cei care s-au luat de Zeno, tin sa va anunt ca, calitatea, din punctul meu de vedere este foarte buna pt ca, cu prima bara fata am lovit de n ori destul de tare si absolut niciodata nu mi s-a crapat. Singura problema care am avut-o cu kit-ul de la Zeno a fost ca tot lovind bara fata se tot nenorocea sistemul de prindere al barei care este cel original si este foarte prost. |
Quote:
Dar atunci de ce mai sunt pozele astea aici? nu pentru a auzi parerile 'diversilor'? In fine... |
ba...da eu de ce nu sunt in pollu asta....si eu is din afterdark :)) :D
|
pana mea ... certuri neantzekegeri etc ... parca totzi sjtiatzi ca gusturile nu se discuta ... in legatura cu limbaju is total de acord ... parca mi so shi dus chefu sa mai postez masjina mea dupa atatea chestii ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning