![]() |
Re: Honda S2000 vs Mazda RX-8
Quote:
|
votat S2000, clar, poate pentru unii pare mai frumoasa rx8-ul dar nu si pentru mine, cit despre performante si fiabilitate clar S2000
|
eu sunt fan porsche pana la moarte si dincolo de ea, dar nu pot sa sustin boxterul pentru ca e varza, sunt speedstere mult mai performante, mai ieftine si mai economice decat el... si asta foarte documentat din moment ce sustin ca stiu toate modelele porsche din 1952 incoace.
iar pentru fast8: nu trebuie mai multi cai putere, eu am mers cel mai mult cu 226 si mi-a fost frica sa-i dau mai mult(in afara iasi-ului), si urca foarte foarte greu intr-a 6 dupa 7000 ture, dar cred ca daca ai avea o volanta foarte usoara si un ambreiaj mai performant ai putea ajunge intr-a 6-a la 8500, ceea ce e super tare. daca faci un calcul dupa pinioane, a 6-a la 9000 ture inseamna 270kmph... nici nu vreau sa ma gandesc :D numai cu avionul am mers mai repede de atat. cat despre consumul meu, daca aflu ca e o defectiune tehnica abia astept sa le cer despagubiri de cata benzina in plus am bagat eu in masina... |
s2000. rx8 nu mi-a placut de cand a aparut si nici nu o sa imi placa in continuare.....
|
Informatiile tale se bazeaza pe dezinformarea altora, numai un ipocrit ar crede ca S2000 e mai bun ca Boxter, ma refer la modelul actual. Fapte reale, hmmm, ma faci sa rad.
Ma rog eu vorbesc de masina in sine, nu de timpi, si masina in sine boxter e o masina excelenta cu o calitate a fabricatiei si cu un interior ireprosabil. S2000 e o masina din plastic, cu un bord haios, si cu un motor genial, atata tot. PE circuite si-o ia de la un Boxter simplu. |
Cryo daca ai vazut emisiunea ai face bine sa spui oamenilor tot continutul, nu numai o parere. Heheh
|
1 Attachment(s)
Merg pe S2000 clar mai performanta! Se poate vedea shi intr`un Best Motoring o sa atashez filmul aici
|
Mergeti fratilor pe S2000. No problemo. N-atasez nimic, Boxter e efectiv mai bun.
|
Quote:
|
Stiu, dar vad ca e liniste in privinta rx8-ului.
Scuze de off-topic. |
1 Attachment(s)
E linishte din cauza ca cei care cunosc cate ceva despre mashini au votat S2000 iar cei care au votat RX8 banuiesc ca au facut`o din alte considerente poate le place mai mult designul sau kestii de genul asta oricum oricine o sa vada filmul pe care l`am uploadat (sunt convins ca multzi il shtiu) o sa ishi dea seama cam de ce e capabil un S2000. Cat despre Boxter nu shtiu ce sa itzi zic yo daca ash fi in locul tau nu ash fi asha convins ca boxterul bate un S2000 sau kiar daca o face nu il poate bate kiar asha ushor! Mashina asta are o inginerie geniala mai am un filmuletz pe care cred ca il shtiu multzi de aici N/A versus turbo! E putzin off topic in sensul ca nu se refera strict la S2000 shi RX8 dar o sa il atashez totushi!
|
3 Attachment(s)
Faceti un test drive cu s2000 si apoi cu rx8 si veti vedea diferenta.
RX 8 sta mai bine, iar la capitolul acceleratie e tare. RX 8 ----- 29090 CIP -FULL (din surse sigure). Motorul are o garantie de 300 000 km. |
eu clar ca am votat rx-8 cand mi l-am luat :)... costa jumatate, incap in el si interiorul nu arata ca la o masina de jucarie... numai cu plasticuri ieftine.
|
Eu am ales rx8ul pentru ca ofera spatiu si performante sportive la un pret foarte atractiv.Am familie si ca prima masina e perfecta.Pentru mine ar intra s2000ul in discutie numai ca a doua masina.
|
De unde costa jumatate RX-8 fata de S2000 ?! Preturile sunt 26.000 CIP/44.400 DDP pentru RX-8 (versiunea de 231 CP,cea de baza nu complet echipata) si 35.700 CIP/57.600 DDP pentru S2000.
Interiorul de la S2000 mi se pare cel mai inteligent pe care l-am vazut pe viu.Foarte simplu,butoane putine si aranjate in jurul volanului...un bord conceput pentru a-ti distrage cat mai putin atentia de la condus. RX-8 masina de familie...ce gluma ! Locurile din spate sunt facute sa poti da o tura pana in oras/la munte pentru o zi impreuna cu prietena,un amic si prietena lui...nu pentru a-ti pune nevasta in dreapta,cei doi copiii in spate,3 geamantane in porbagaj si hai la mare pentru un sejur de 10 zile intr-o statiune de pensionari. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning