![]() |
Re: Machete in lucru - Reme
Beetle-ul a fost la mine :lol::lol:
Prima macheta pe care am incercat sa o vopsesc ( fara sa dau vopseaua originala jos :lol: ) Am recunoscut-o dupa ce ai dat vopseaua jos si am vazut partea aceea gri :lol: |
Quote:
|
A iesit bine,bravo.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Imi aduc aminte si de defect, chiar sub numarul din spate pe bara, nu ? |
Quote:
|
Frumoasa reconditionare la alfeta!:D:D
|
Quote:
|
Bafta multa in continuare la lucrari!
|
multumesc frumos! voi face poze maine, la tot ce am facut azi...
|
sambata am fost in talcioc. M-am ales cu 3 cutiute. Sunt cutii de robinete de chiuveta, pline fiecare cu cate o macheta. Le-am montat si am constat lipsuri pe care le-am adaugat listei de la piese. Machetele sunt Land Rover Freelander Bburago, Ferrari F40 Bburago si Dodge Viper SRT Bburago. Toate 1/24...si in scurt timp va venii "sper" coletul de la haku cu piesele care finalizeaza inca o macheta 1/24.
|
La toate posturile de genul asta, ar fi bine sa vii si cu poze!
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Prima macheta:
Land Rover Freelander I Bburago 1/24 Macheta era cum o vedeti in poze, adica tandari. Este un Bburago, made in Italy si a fost destul de ieftin - 15RON La prima vedere lipsurile erau: 1. roata de rezerva + prindere roata de rezerva 2. bancheta spate 3. vopsea sarita pe alocuri Pentru inceput am spalat caroseria, am polishat-o pe unde am putut. Am montat usile cu tot cu siguranta aferenta. Am spalat geamurile, care arata impecabil, le-am polishat si apoi le-am montat. Bordul, fetele de usi au fost spalate si au fost montate pe masina. Am montat si stergatoarele. Dupa fixarea geamurile si a stergatoarelor, m-am apucat de a confectiona bancheta spate. Momentan am gasit un set de sezuturi care semanau foarte tare cu cele din fata ale Land Rover-ului si am gasit doua spatare gri de la o Skoda Octavia Welly. Am spalat tot interiorul si l-am montat. Rotile au fost spalate, erau pline de pamant :( si montate pe masina. Puntea directoare funtioneaza, dupa ce am conectat volanul. Am montat si roata de rezerva (multumesc catalinvasile) conectand-o cu un surubel. Am montat macheta si rezultatul final este multumitor! Poze mai jos... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning