Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sun Racers (https://forum.4tuning.ro/232-sun-racers.html)
-   -   Aspiranti Sun Racers (inscrieri) (https://forum.4tuning.ro/232-sun-racers/35122-aspiranti-sun-racers-inscrieri.html)

[email protected] 13-12-07 23:26

Re: Aspiranti Sun Racers (inscrieri)

salut voi cand va mai intalniti ....? ca poate ajung si eu pe akolo ...daca nu va deranjeaza...
M.S.

SUN 14-12-07 20:23

In primul rand trebuie sa te prezinti...sa ne arati 2-3 poze cu masina ta si abia apoi discutam in privat unde, ce si cum ;-)

[email protected] 17-12-07 11:20

pei ce sa zic .....am un polo din 2004 1.4 TDI o sa pun si pozele mai tarziu...

Zein 20-12-07 18:48

Salutare.. unii dintre voi ma cunosc deja ... :P mai mult sau mai putin ... suntem o mica gashca ( 2 nebuni .. cu 3 masini :)) ) asa ... si am intreba asa.. daca se mai inscrie lumea la voi si daca mai aveti loc :D sa prezint masinile .. ok

Un Opel Astra G ( coupe ) - Sabin .. :D cei care au venit cu noi de la buzau stiu masina .. SAB :D

2 Peugeot - 406 si 206 .... ...

Va pupa tata ... salutari lui Ady si Teo :D

SUN 22-12-07 20:58

Pescarus....de la 10:30 seara suntem acolo...veniti sa va cunoastem si sa discutam mai pe larg.

BlacK_KilleR 14-01-08 12:06

Aveti loc si de mine? Am un Seat Ibiza (detalii in semnatura)....logo-ul vostru se asorteaza cu masina :D

RicaFlo 14-01-08 18:03

frumoasa masinutza...sa o stapanesti sanatos.......daca e mai stai si u cu ochii pe aici si o sa postam cand si unde ne mai vedem sa vi sa ne cunoastem.......

PAK 15-01-08 15:00

Quote:

Originally Posted by BlacK_KilleR (Post 1291854)
Aveti loc si de mine? Am un Seat Ibiza (detalii in semnatura)....logo-ul vostru se asorteaza cu masina :D

foarte tare criteriu de alegere al clubului :) vezi ca o sa se schimbe in curand logo-ul :P vb cu sunu

te asteptam la intalniri

bafta

BlacK_KilleR 20-01-08 10:36

nu e chiar un criteriu, consideram mai mult ca e un + :)
aspiram la acest club inainte de a posta aici, Zein stie ca am vb cu el pe mess.Astept cu nerabdare urmatoarea intalnire :)

clio3 01-02-08 23:51

salut
urmaresc de mai de mult ce se scrie aici la clubul Sun, eu am un clio 3 de 1.6L 16 valve, ce inseamna sa fi membru al acestui club? in afara de a te intalni cu alti oameni pasionati de masini?

SUN 02-02-08 03:40

Inseamna a te alatura unui grup de prieteni in primul rand, prieteni dedicati pasiunii pentru masini si modificarea constanta a acestora, oameni ce doresc intotdeauna mai mult de la ei si de la masina pe care o poseda. Spiritul de echipa, consecventa si seriozitatea sunt calitatile pe care le dorim de la membrii nostri. Daca apartenta la un club sau altul este o moda...la noi in primul rand este o proba a constientizarii calitatilor si a potentialului fiecaruia dintre noi, pentru ca un lant este la fel de puternic pe cat veriga sa cea mai slaba!

sil4tuning 02-02-08 08:11

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 1329692)
Inseamna a te alatura unui grup de prieteni in primul rand, prieteni dedicati pasiunii pentru masini si modificarea constanta a acestora, oameni ce doresc intotdeauna mai mult de la ei si de la masina pe care o poseda. Spiritul de echipa, consecventa si seriozitatea sunt calitatile pe care le dorim de la membrii nostri. Daca apartenta la un club sau altul este o moda...la noi in primul rand este o proba a constientizarii calitatilor si a potentialului fiecaruia dintre noi, pentru ca un lant este la fel de puternic pe cat veriga sa cea mai slaba!

dute-n pana mea tocmai ce ti-am dat premiul I :lol:....nici un presedinte :!:de club nu a spus asa ceva niciodata.....dupa ce am terminat sa citesc chiar mi-a dat o lacrima ....:lol::lol::-P, coite mici ...sperii lumea frate cu astfel de discursuri...o fi de la ora la care ai postat :rolleyes2...tastezi in somn ?

Zein 02-02-08 09:19

ala era un mesaj de la nava mama :)))

Th3W34p0N 02-02-08 18:37

Sunule...erai sub influenta narcoticelor ? :))))

clio3 02-02-08 23:44

am primit un pm de la RicaFlo, dar din pacate abia acum am ajuns la calculator daca as fi intrat mai devreme... :sad:
oricum vroiam sa stiu daca membrii clubului sunt obligati sa participe la curse?

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning