![]() |
Re: Aspiranti Sun Racers (inscrieri)
salut voi cand va mai intalniti ....? ca poate ajung si eu pe akolo ...daca nu va deranjeaza...
M.S. |
In primul rand trebuie sa te prezinti...sa ne arati 2-3 poze cu masina ta si abia apoi discutam in privat unde, ce si cum ;-)
|
pei ce sa zic .....am un polo din 2004 1.4 TDI o sa pun si pozele mai tarziu...
|
Salutare.. unii dintre voi ma cunosc deja ... :P mai mult sau mai putin ... suntem o mica gashca ( 2 nebuni .. cu 3 masini :)) ) asa ... si am intreba asa.. daca se mai inscrie lumea la voi si daca mai aveti loc :D sa prezint masinile .. ok
Un Opel Astra G ( coupe ) - Sabin .. :D cei care au venit cu noi de la buzau stiu masina .. SAB :D 2 Peugeot - 406 si 206 .... ... Va pupa tata ... salutari lui Ady si Teo :D |
Pescarus....de la 10:30 seara suntem acolo...veniti sa va cunoastem si sa discutam mai pe larg.
|
Aveti loc si de mine? Am un Seat Ibiza (detalii in semnatura)....logo-ul vostru se asorteaza cu masina :D
|
frumoasa masinutza...sa o stapanesti sanatos.......daca e mai stai si u cu ochii pe aici si o sa postam cand si unde ne mai vedem sa vi sa ne cunoastem.......
|
Quote:
foarte tare criteriu de alegere al clubului :) vezi ca o sa se schimbe in curand logo-ul :P vb cu sunu te asteptam la intalniri bafta |
nu e chiar un criteriu, consideram mai mult ca e un + :)
aspiram la acest club inainte de a posta aici, Zein stie ca am vb cu el pe mess.Astept cu nerabdare urmatoarea intalnire :) |
salut
urmaresc de mai de mult ce se scrie aici la clubul Sun, eu am un clio 3 de 1.6L 16 valve, ce inseamna sa fi membru al acestui club? in afara de a te intalni cu alti oameni pasionati de masini? |
Inseamna a te alatura unui grup de prieteni in primul rand, prieteni dedicati pasiunii pentru masini si modificarea constanta a acestora, oameni ce doresc intotdeauna mai mult de la ei si de la masina pe care o poseda. Spiritul de echipa, consecventa si seriozitatea sunt calitatile pe care le dorim de la membrii nostri. Daca apartenta la un club sau altul este o moda...la noi in primul rand este o proba a constientizarii calitatilor si a potentialului fiecaruia dintre noi, pentru ca un lant este la fel de puternic pe cat veriga sa cea mai slaba!
|
Quote:
dute-n pana mea tocmai ce ti-am dat premiul I :lol:....nici un presedinte :!:de club nu a spus asa ceva niciodata.....dupa ce am terminat sa citesc chiar mi-a dat o lacrima ....:lol::lol::-P, coite mici ...sperii lumea frate cu astfel de discursuri...o fi de la ora la care ai postat :rolleyes2...tastezi in somn ? |
ala era un mesaj de la nava mama :)))
|
Sunule...erai sub influenta narcoticelor ? :))))
|
am primit un pm de la RicaFlo, dar din pacate abia acum am ajuns la calculator daca as fi intrat mai devreme... :sad:
oricum vroiam sa stiu daca membrii clubului sunt obligati sa participe la curse? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning