Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Dacia (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia.html)
-   -   Jante de Dacia...de alea cu care alergau batranii pe coasta (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia/34968-jante-dacia-alea-alergau-batranii-coasta.html)

Wlad 14-06-08 08:55

Re: Jante de Dacia...de alea cu care alergau batranii pe coasta

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by [email protected] (Post 1589718)
cred ca dalea de dedicatie gasesti in metro si sunt CMS

asa arata..daca modelul asta vrei ( sunt de vanzare ) ;)

gyde 14-06-08 15:43

ce bani sunt jantele cu sau fara pneuri intreb din curiozitate oricum e drum lung pana la iasi pt cateva sute de mii in minus care ii scad din cumpararea lor sh

Wlad 16-06-08 22:26

nu stiu ..ca nu eu le vand..am luat poza de pe forum ..de la "bazar":D

Wlad 16-06-08 22:32

erau 300 de euro cu tot cu cauciucuri dar s=au vandut

giubau_v8 16-06-08 22:51

baieti ati cam deviat de la subiect...cu jante dinastea nu alergau batranii pe coasta..si nici cu jante vopsite negru cu buza lovitura de ciocan

de unde facem si noi rost de jante gotti ieftine?:D totusi:D

cannavaro 16-06-08 23:34

De pe ebay.fr. Sau vorbiti cu hotii si vi le fura cu tot cu daciile pe care sunt puse, asta in cazul in care au antifurt :))))))

_DPG_ 21-06-08 21:27

Hai ca vi le aduc eu. Pana in decembrie am planuita o plecare in anglia si revenire in romania, franta e in drum, pot aduce cam 2 seturi, deci 8 bucati...poate daca fortez, ar intra 3 seturi. Pana atunci aveti timp cacalau sa va adunati banii ptr ele. Sa va vad, parca vad ca le aduc si nu le ia nimeni ca va dau cu ele in cap :)

_DPG_ 28-06-08 23:21

Wo hohhhoooooooooo, ce de entuziasmati si doritori, ala eu, ala eu, nu am sa pot duce atatea seturi. Yep, am asteptat macar ceva comentarii, intrebari, dar evident nu va intereseaza. Deci oferta se retrage.

giubau_v8 01-07-08 00:14

Quote:

Originally Posted by _DPG_ (Post 1618804)
Wo hohhhoooooooooo, ce de entuziasmati si doritori, ala eu, ala eu, nu am sa pot duce atatea seturi. Yep, am asteptat macar ceva comentarii, intrebari, dar evident nu va intereseaza. Deci oferta se retrage.

asa poate oricine sa le comande de pe internet sau sa se duca, de ce nu, pana in franta ca nu-i chiar asa scump si viziteaza si alta tara, sa-si ia..

era vorba daca vinde cineva de prin romania asa ceva...stiu eu..poate a descoperit o comoara pe undeva...de la batrani :D

_DPG_ 01-07-08 09:30

Get real, asa nu gasiti in veci, crede-ma am incercat, uita-te la data cand s-a deschis threadul, de atunci cautam, dar am renuntat dupa vreo 6 luni de cautat. Tot ce am gasit erau ba o bucata, ba doua bucati, pai ce sa fac cu una sau 2 jante? :) Nu zic n-o sa mai apara sporadic cate un set la vanzare, dar cu sanse zero de pret moca si sanse maxima sa fie vandute in al doilea minut de la postarea anuntului.

giubau_v8 02-07-08 07:47

uite..de exemplu in buzau era o dacie cu astfel de jante....am vazut-o acum ceva timp fara ele si in paragina....unde sunt jantele alea? .trebuie sa fie undeva nu?...numai ca nu pot sa dau de proprietar sa il intreb ce a facut cu ele...da poate il gasesc eu

_DPG_ 02-07-08 10:10

Probabil le tine in beci :) Lol, cred ca nu. Mai mult ca sigur ca avea oameni care-l bateau la cap si ii faceau oferte ptr jante, iar cand masina a cazut, a dat jantele instant. Eu in 2006 vroiam sa ofer 20 de milioane pe 4 jante, cauta mai pe la inceput, cred ca am scris si aici cat pot oferi, si cu toate astea, cu toate ca nu cautam chilipiruri asa cum vreti voi, tot nu am gasit. Deci cand spun ca nu poti sa gasesti astfel de jante decat printr-un bulan extraordinar, stiu ce spun.

BH 59 FIF 28-10-08 21:26

Hai sa inviem topicul. Sunt in cautare de 4 jante Gotti, Delta Mics sau Targa, latime 7-9 J, distanta intre prezoane 150 mm, fara cauciucuri. Stiu ca se gasesc greu, deci nu sariti pe mine :). Pur si simplu imi incerc norocul si aici.

cannavaro 30-10-08 19:53

nu tu ai cumparat 4 jante gotti?

BH 59 FIF 30-10-08 20:35

Ba da. Dar mai vreau un set. Mai late. Demontabile. Cine stie, poate am noroc.

Precizare: Chiar daca nu aveti jante complete, cumpar si doar cercurile sau miezurile.

All times are GMT +2. The time now is 07:03.

- Copyright 2026 4Tuning