![]() |
Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?
e vorba de specimele pe care le sustine mustangu...nu de toti...yo n am nici o dezamagire la activ :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bea...Corecteaza te rog ...
Manuscris :) |
nu ma provoca cu kestiile astea manuale..te rog eu!!!:D :D :D
|
marunte , nemarunte... sunt dstule...
si nu inteleg de ce cred unii ca sunt mai bagati in seama de femei daca se comporta ca niste badarani...?? :-?? ma depaseste toata treaba asta... pana la urma si la urma, o femeie daca te place, o face pentru cine esti, nu pentru ceea ce vrei sa pari.. in fine... |
Quote:
|
de acord cu MihaiS. hai sa ne limitam la a fi civilizati. Cat despre raul pe care il poate face o femeie... aici e relativ. Face rau daca are cu cine. Daca "individul" e mai puternic decat ea, si ea simte asta, atunci il face degeaba si s-ar putea sa se opreasca.
|
Quote:
|
Quote:
adik sa va desenez treaba:sasha a mentionat citeva trasaturi nu prea frumoase..la kre gabi a zis,la misto,evident,k "tot"...asta a se intelege k asta inseamna sa fii barbat...apai la asta am zis eu k da-l dreq d treaba..k dupa parerea mea nu e kiar asa... meditati... |
Quote:
io :) |
Quote:
|
un lucru pe care eu il observ pe toate topicurile din sectiune: sunt cateva fete pe aici, care ori sunt proaste de dau la om, ca nu-si gasesc decat barbati care isi bat pu#@ de ele, si le fac carpe de sters pe jos, iar ele se complac in situatie, ori sunt mai ghinioniste decat orice om de pe planeta, si umbla numai cu ratati care, din nou, le fac cu spume, de vorbesc singure, iar ele indura ca proastele.
eu unul nu ma regasesc in nici 5% din descrierile facute de unele din domnisoarele de pe aici, si nu am nici prieteni care sa fie in halul asta de ratati. deci, ce vreau sa subliniez in postul asta este: ori fetele mai sus amintite au calitatile descrise de mine, ori posteaza din misoginism astfel de descrieri ingrozitoare si aberante despre barbati. sa se ia de mine vis-a-vis de postul asta, doar cine se simte vizat. |
sau barbati care se simt...:lol: fara nici o referire la persoanele de fata
aaa...si nu ma simt vizata...pentru ca n am avut nimic urat de spus la adresa barbatului...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning