![]() |
darkager nu vreau sa te simti obligat ca m-a \"laudat\" Roby ... vreau ca TU sa vrei asta .... te rog ...stii dc sunt in stare stii ce pot sa fac stii cum sunt :) daca nu ... hai de pasti sa afilii :P si cat e tricou ? :)
|
Crazy Tuning Show IV
care din petro mergeti la Crazy Tuning Show IV ? dati un buzz pe Ym sau un mesaj ca as vrea si yo sa merg :)
|
Helloooooooo,Petrosani pe unde sunteti?????? mai dati si voi cate un semn de viata :wink:
|
se pare ca au murit :)
eu tot am urmarit forumu` da` nu a mai scris nimeni ... nu mi-a raspuns nimeni nici la ultimu` post :( nush ce se intampla :(
|
Pai tu nu ii cunosti pe baietzi?
|
cica da
ba ii cunosc da` nu pe toti sau nu mi-am dat seaman dupa nick care sunt ... pe dark si pe roby ii stiu bine da` nu i-am mai vazut pe net de un secol ... prin oras i-am tot vazut ... si am apucat sa vb cu dark cu 3 zile inainte de oradea da` a zis ca nu merge ...daca eram in Tm mergeam ... da` cum am fost acasa nu am avut destui bani sa ajung pana acolo si inapoi ... desi am auzit ca a fost mortal ...
|
Cand ii mai vezi spune-le sa imi dea si mie un semn de viata!!!
|
Sorry ca am intarziat, dar bine ai venit in club Chevron
|
:)
merci mult luca ... si nu ai intarziat :) better late than never nu ? :)
|
Tm 25-06-2005
Am fost la cursele din Tm si a fost destul de fain ... am fost totsi cam dezamagit de nr. participantilor si mai ales de o faza pe care organizatorii LR au facut-o unuia dintre concurenti ... da` in rest a fost fain ... a facut senzatie tipu cu Dodgeu Ram SVT , monstru de 2 tone cu motor Hemi de 8l V8 550 Cp ... in rest ... un Porche , un BMW M5 , o Toyota Celica care m-a cam dezamagit :( si un Mertzan SLK super fain ...
|
Re: Tm 25-06-2005
Quote:
|
Tm 25-06-2005
poze nu am putut sa fac ca mi s-a stricat aparatu` ... si lume a fost cam de 20 ori pe cat participanti ... daca nu mai mult ... a fost Antena 1 acolo si am inteles ca vor pune poze cei de la LR pe site ...
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
scuze pt absenta :oops: de ieri am trecut la 2 roti :D mi-am luat un ducati paso de 900 cmc :roll: ete shi nishte poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning