![]() |
Re: O noua dacie !
Quote:
Opa..pasaje?:lol: |
Dimineata la prima ora in targ , apoi la treaba ca si duminica mancam :D:D:D
Asta daca maine ma mai ridic din pat , ca sincer nici acum nu imi simt degetele de la picioare :lol: |
Quote:
Deci abia astept sa vad ce gasesti maine:D |
imi place cum ai facut carbul,era sa nu-l mai recunosc :lol:
|
ai reusit sa faci dintr-o dacie o masina care itzi fura privirea pentru cateva clipe bune, bravo !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
o parere: schimba oglinzile alea cu ceva mai sport (nu crom, albe) arata penibil alea originale
off topic: am avut si eu dacie acum 6-7 ani si in fiecare zi modificam ceva la ea da-i inainte fara rusine nu ne permitem toti super car-uri. bafta ;) |
Quote:
Referitor la off-topicul tau , posed alte masini Dacia este un moft , numai cu bani investiti in flanse cauciucuri si cateva seturi de jante imi luam alta masina deci chiar nu este nici o rusine , si singura problema acum este vremea , nu am un garaj ft bun si este frig pentru a incepe alte modificari. Am avut candva o Dacie pe care recent chiar am incercat sa o cumpar inapoi si imi pare ft rau de ea si deaia am inceput sa lucrez la asta. Oricum mersi de aprecieri , multa bafta! |
3 Attachment(s)
Masina nu a murit , se achizitioneaza piese : Astazi am cumparat o alarma thunder (ma intereseaza parte de actionare a inchiderii ) , material insonorizant gen alu-band doar ca diferenta este pretul, greutatea si acesta este pentru domeniul auto !
Am intrat de asemenea in posesia fibrei pentru pasaje si alte mici modificari , 2 litri de vopsea,stopuri spate partea de sus neagra si jos rosie , am comandat ceasuri custom ( lumina asemanatoare cu cea de la golf 4 ) , cu putin noroc urmeaza si niste proiectoare . De vineri imi doresc sa incep lucrul mai in forta la masina , bafta tuturor ! |
de unde ai laut materialul insonorizant gen alu-band ? ms
|
Sincer iti spun este de la cineva in domeniu , are cont pe forum dar nu pot dezvalui pentru ca ai pot crea probleme la locul de munca , de ft mult timp ma tot ameninta cu un sul din asta si in sfarsit a venit. Ca fapt divers este cu 1.4kg mai usor decat aluband aceleasi dimensiuni rolele ! :D
|
Iti zic ce ti-am spus si pe Y.M Gabi.
Bravo! Imi place ca dai banii pe ceva bun.Nu toate nimicurile. Multa bafta iti doresc si sper ca intr-o zi sa ne intalnim la o cafea:lol: |
6 Attachment(s)
Am izolat fonic masina , sincer isi merita pana la ultimul banut investitia , am coborat din pod si scaunele de golf 3 sunt de pe un gtt cu sustinere laterala , maine sper sa ma apuc de suspensie si pasaje bineinteles. La interior vor veni aceste scaune si banchete plus o noua consola din fibra !
O seara faina tuturor ! |
se mai aud sunete asa rau in masina dupa izolare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning