![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
Pt prieteni Petrache Lupu... :lol:
|
Quote:
Quote:
OFF : De Rifle mai sti ceva ? Lipseste culoarea de pe forum ! |
Vine de sarbatori. Pe 22 e aici :D
N-am auzit de Maciuca Costel... Citea viitorul in penis ? :lol::lol::lol: Am dat repede cautare si pe google dupa Maciuca Costel... :lol::lol::lol: Cica e persoana fizica autorizata... :lol::lol::lol: Eu ma refeream la Petrache Lupu sau Petrache de la Maglavit... A fost vestit in vremea lui... |
Quote:
|
Quote:
Cu deosebita consideratie, Raul. |
Nu te duci tu mai bine in treaba ta pe sectiunea de vanzari decat sa intri in pulemici ?
Complimente acasa , sarutari de maini doamnei, Alphonso Balustradă. |
Quote:
|
In primul rand eu nu am jignit pe nimeni, asa ca te rog frumos sa nu faci afirmatii de genul ca nu ti-am facut nimic. Iti spun si tie ce i-am spus si lui: nu e treaba ta ca eu cer bani pe 2 mufe, asa ca nu te baga.
|
Quote:
|
Am si eu nevoie de mufele care intra in proiectoare... Daca incurca pe cineva il scap eu de ele :D
|
are cnv o instalatie completa si trb sa ajung la el zilele astea sa imi iau si eu niste mufe si dak are ti le iau eu si vdm cum fc sa ne intalnim sa ti le dau
|
Quote:
|
inca mai caut sipculitele in care se prind clemele de pe fetele de usi, fete de coupe fata irecuperabile.
0762271337 iulian |
Are cineva un intinzator curea transmisie cu caneluri?Ma intereseaza doar amortizorul ,nu si suportul neaparat.Multumesc.
PS .dau un pachet de tigari la schimb :D |
Quote:
Ok. merci frumos. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning