![]() |
Re: Dacia 1300 (replica Gordini)
Nu merg fuzetele din poze la tractiunea fata
|
O sa mai caut alte fuzete atunci.
Daca este cineva interesat de consola din pozele de mai sus, o dau la schimb pe o consola de R 12 Ts + diferenta din partea mea. Are aeroterma de golf cu 3 viteze. |
am eu fuzete de diesel in 5 gauri cu tractiune fata !
|
dar de treci la 4 prezoane?
gordini parca era cu 3 (daca tot e replica) macar de era cu discuri puntea de reno... asa mai bine iti dublezi niste jante in 3 (ce model vrei tu ) spor |
bv58bar - stiu ca gordini are 3 prezoane, dar avand in vedere ce sanse mici am sa gasesc un set de jante gotti prefer sa trec la 4x100 si am de unde alege. In plus o sa am si frane mai bune.
Puntea am ales-o cu tamburi pt ca vreau sa pun jante pe 13 si cea pe discuri nu imi permite lucru asta. Spor si tie. |
2 Attachment(s)
astazi fiind prin arad...l-am sunat pe raul sa vad masinuta :D arata foarte bine , pe drum se comporta superb , are si vlaga :D postez si 2 poze facute de mine
in sfarsit am si eu un tovaras cu dacie care nu sta la mare distanta de mine :lol: cand o sa te apuci de masina sa ma anunti ca vin sa te ajut sa o demontam ;) |
bogdane hai sa-l convingem sa nu mai puna barele :D ca arata foarte bine asa.
|
Quote:
Puntea poti sa o faci cu discuri sunt destule masini cu jante pe 13" care au discuri pe sapte |
Azi am si primit un cadou de la Bogdan, o nuca de schimbator de R 12.
Jackass sa sti ca sunt sanse mari sa o las fara bari... O sa ma hotarasc cand termin masina, ca am reusit sa fac rost si bara de fata in stare buna. Old_boy momentan nu prea mi-as permite un set de Gotti plus ca mai am si alte cheltuieli pentru a trece la discuri ventilate pe fata. As putea sa fac puntea cu discuri, dar momentan nu are rost pt ca la motor nu o sa fac modificari majore ca sa am nevoie de cine stie ce frane... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mai sunt unii care dorm cu ele sub pat. :lol:
Scuze de off-topic. |
Alea chiar is multe. Misto.
|
Quote:
Quote:
|
Daca sunt superbalon nu vinzi si tu doua?
|
Nu se vinde nici un set din Gotti-urile alea din poza?
Sunt curios pe unde au ajuns toate jantele de pe vechiile dacii de raliu.... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:57. |
- Copyright 2026 4Tuning