Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   ORICE VS WRX-STI PE 1/4 MILA (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3453-vs-wrx-sti-1-4-mila.html)

ERY 12-04-05 08:13

Sti cu \"obisnuitul\" ecutech pe el (fara limitare) si evacuare cap -coada merge pana la 285- 290 km/h ( adica ajunge acu de la km pe la afisaj digital cu km) - oricum pe la 230 km/h incepe sa \"fluiere\" masina de zici ca e cabrio

catalin rs4 12-04-05 08:23

te inseli amarnic!! un subaru nici cu 400 cp nu ajunge la 290 km/h !!!!! ce naiba sa fim seriosi cauta si tu pe net sa vezi....cunosc si eu aici pe alti care au subaru si chiar stiu ce vorbesc.....pt ca cutia nui permite mai mult!! nui o masina de viteza mare!!

beck 13-04-05 23:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
of sebastian ce te face pe tine asa de sigur? nu vreau sa ne certam acuma dar poate imi raspunzi si mie la intrebarea mea...ai spus acuam nu de la un rs4 ca si cum ai fi zis nu de la un a4.... :lol: oare ce se intampla dupa 200 la ora??din cate stiu eu un subaru nu merge mai mult de 240-250 ce faci atunci cand am sa trec pe langa tine?

Majoritatea WRX STI sunt limitate iar eu unul din primele lucruri pe care le-am facut a fost sa elimin asta cu SLD HKS.
A mers cu ea cu admisie, tobe si presiune putin mai mare in turbo cu cca 270 fara a fi maxim sau a da vre un semn de oboseala.
O sa ne jucam si mai vorbim dupa.Nu vreau sa te sperii cu vit max.

citind forumu am dat peste postul asta....

cca 270.... ce nu inteleg eu este dc nu ai blanuito... oricum nu poti sa spui ca mergi bucuresti constanta in blana.. asa ca daca duci o masina in 270 dc nu o duci in blana?

oricum f interesanta disputa.. de la wrxu din imagine s-a ajuns la sebastian vs dz vs catalinrs4 :D f tare .

supra aia era aproape stock cind am vazut-o eu .. iar propietaru avea niste conceptii de tuning care nu cred ca o sa il lase sa treaca de 400 de cai vreodata.. poate s-au schimbat lucrurile intre timp

oricum pe 400m cred ca il mananca impreza

nu inteleg dc nu intra skyline-u in discutie... eu stiam ca e ceea mai rapida masina 0-400

pana una alta omu cu supra mai vine vreodata cu ea pe aici?

oricum sebastiane nu poti sa vb despre rs4 ca de un *** de masina...cred ca te simti mai bine intr-un rs4 decat in impreza,chinezoii nu prea au muncit la interior

beck 13-04-05 23:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Sti cu \"obisnuitul\" ecutech pe el (fara limitare) si evacuare cap -coada merge pana la 285- 290 km/h ( adica ajunge acu de la km pe la afisaj digital cu km) - oricum pe la 230 km/h incepe sa \"fluiere\" masina de zici ca e cabrio

chiar daca ajunge ... cat oare crezi ca sta acolo?
motoarele mici nu sunt facute pt viteza... avem bucuresti constanta :D
fac pariu ca arzi orice motor sub 3.0 daca il tii blana tot drumu
oare dc are 911 turbo 9 litri de ulei in motor :wink:

catalin rs4 13-04-05 23:38

nu mai zic nimica ca oricum postul meu va disparea mai mult ca sigur :D o sa vedem la vara ce si cum.....dar un lucru ii sigur cielo evo2 ii cel mai rapid subaru din lume nui asa sebastian??? ce ai tu pe masina ta ii facut totul special si nu are nimeni? :lol:

GTR 17-04-05 17:56

1.Referitor la Supra aia renumita :)))) a lui DZ1 daca e aia cu nr. de germ. care a fost de cateva ori in romania stiu foarte bine cu tuningul mult laudat si care si-a luat-o de fiecare data de la M3 E36 si M3 E46 stock
(1 data am fost si eu la volan) -----------------

2. Referitor la Subaru lui Sebastian ramane de vazut intr-o demonstratie cat prinde, eu zic sa nu-l subestimam.
O sa caut poate gasesc site-ul unde am vazut eu Subaru STI care prindea >300 km/h
Si daca stai bine sa te gandesti S2000 cu motor 2000 cmc fara turbina doar cu esapament schimbat am mers eu cu el cu 265 asa ca sa ne mai gandim.....
Si am vazut si Civic TypeR dusa la 240 CP (doar cip, galerie, filtru) care ajunge la 250.

nu mai duce discutia in alte zone. >RoSonic

catalin rs4 17-04-05 22:38

ai dreptate cu m3.....insa chiar supra lui dz1 nu mergea deloc bine a avut mari probleme la ea....dar va ramen de vazut la vara :wink: insa despre subaru si 300 km/H pot doar sa rad... :lol: am umblat o vreme si in subaru forum unde sunt multi baieti care au sti de pe peste 400 cp si mai mult de 260..nu merg pt ca nu le permite cutie....daca ar fi sa ma iau dupa sebastian.....ar fi subaru cea mai tare masina din lume....nu vezi tot ce are el pe masina ii cel mai bun din lume....

beck 18-04-05 06:56

.

cred ca am putea calcula cumva ce viteza ppoate prinde masina raportul de la a5-a x rpm x circumferintza cauciucului ?? (formula e total scoasa pe moment :P )

eu oricum vroiam sa spun altceva.... chiar daca prinde 270 ... in 20 de km pise tot uleiu pe unde nimereste

imi dau seama ca nu asta intentioneaza sa faca cineva care isi prepara un sti .totusi ma intriga formularea
Quote:

cu cca 270 fara a fi maxim sau a da vre un semn de oboseala
oricum sa nu uitam de eroarea de kilometraj .. poti sa vezi si 280 pe bord si defapt sa nu ai 250

btw... anu asta termina bucuresti constantza? ca tare as vrea sa fac 1 ora pan la mare. (o sa fac un topic despre asta sa vedem cat au scos si altii)

Red_Man 19-04-05 22:46

3 Attachment(s)
catalin rs4.....te-ai repetat de 4 ori ca ai tot citit u pe forumuri prin germania si ca subaru nu ajunge,eu am vazut o groaza de filmuelte cu subaru care ajungeau la 300+,nu o fi germania capitala masinilor tunate,nu sunt acolo,dar asta nu inseamna ca nu se poate
am un filmulet cum un m5 mananca din supra,dragstere,a prin in 8 sec si un pic 23x km\\h......fiecare masina isi are nasu
cat despre mclaren , a fost cea mai rapida masina din lume de serie,a fost luata de crc parca (o masina produsa de o firma mica,dar foarte furioasa)
cat despre atitudinea lui sebastian legat de curse cu masini ca ferrari,mclaren etc.....e laudabila....omul incearca (incercarea moarte nu are) si asa isi vede foarte bine limitele masini......nu am vazut sa zica ca le-ar face.....parca a zis ca s-ar da impotriva lor,mi se pare ceva super bine....mult succes si paote vine cu wrx la mare,asta dc se va tine pana la urma,ca deocamdata nici locul nu-l stim

catalin rs4 19-04-05 23:02

tu ce mai vrei ma pustiule??? cai plin forumul de voi toti sunteti experti.... :twisted: mam saturat peste cap de voi \"experti\" si ce daca mam repetat??ma mai repet de 100 de ori ai vreo problema sau ce? il lingi si tu pe sebastian in cur??? mai lasama cu subaru ca nu o fi acuma cea mai buna si cea mai tare masina din lume de cand merge subaru 300 la ora?? ce naiba sunt eu de pe alta planeta?stiu ce poate un subaru si cu asta basta..sunt multe masini mult mai bune...

COObra 20-04-05 07:03

eu vreau sa aud pe cineva pe forumul asta care zice si el odata \"domne iam dat pana n-a mai putut\"
toata lumea \"mai are pedala\"
voi va tot cramponati de cutie. nu uitati ca totusi subaru nu e nici cea mai aerodinamica masina din lume. iar rezistenta aerului creste de 4 ori la dublare vitezei.
iar deocamdata recordul mondial de viteza omologat este de 391 km/h realizat de McLaren F1. si ala are 600+ cai. si e aerodinamic ca la mama acasa. si are cuplu cat casa sa il poata misca la vitezele alea.
parerea lui je

Bytzu 20-04-05 07:31

io i-am dat pana n-am mai putut! :twisted: - si dupa 3 zile plangeam...prietenii stiu de ce :cry:

COObra 20-04-05 07:32

ai uitat ca si eu am rani dupa cursa aia? :lol: :lol:

ffocus 20-04-05 09:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COObra\"
iar deocamdata recordul mondial de viteza omologat este de 391 km/h realizat de McLaren F1

The Guinness Book of World Records has now approved the new Koenigsegg World Speed Record.

\"I’m pleased to say that we have approved your record claim, and the Koenigsegg CCR is therefore officially the world’s fastest production car.\" says Hein le Roux, Adjudicator and Researcher for Guinness World Records.

Published: 3/4/2005

388 km/h la Nardo :(

catalin rs4 28-04-05 03:21

388 KM/h a reusit si porschele 996 turbo de la ruf...

All times are GMT +2. The time now is 07:27.

- Copyright 2026 4Tuning