![]() |
Imi pare rau sa vad ca sunt printre singurii care face bani dintr-o activitate legala. Sunt ginecolog :dance:. In sfarsit anii de scoala au inceput sa dea roade. :pelvic_th.
Reducere cu pana la 69% pentru doamnele care vin la control in stare de ebrietate :tetter: |
eu ma rog sa castig la lotto
|
opa, eu lucrez pentru los angeles unified school district( www.lausd.net ) ... guvernul american...
|
Eu fac trafic cu gogonele :ciggy: si in timpul liber f@t buha :roll:
|
am o idee de afacere... cine vrea sa imi fie partener de afaceri ?
cum aici in ghencea s-a format un munte de pamant (fostu capat 41) m-am gandit sa fac o ferma de rame. deci? cine mai vrea sa investeasca P.S. ramale sunt pt export sau le iau eu la pescuit... (sunt pescar inrait) |
iauzi si sa muncim noi si tu sa iei ramele la pescuit...
noi cu ce ne alegem??? apropo eu sunt impingator de tavi la cantina saracilor din ferentari...si cateodata ma m-a ia si pe mine gigi dugheana mai fac un ban in intersectzie la termopane...asa le zice mai nou la parbrize :lol: :lol: :lol: |
momentan colaborez cu MIT la crearea unei baze de date, am inceput sa comercializez piese pt. oltcit, telefoane, si tot ce vine la rand...cu risc minim
:) alocatia pt copii rulzzzz :lol: :lol: :lol: |
io lucrez la nasi-miu la firma
sunt sofer si pe ca masini: peugeot 607(3.0 207 cp) si ford mondeo 1.8 125CP |
Mdeah.... Lucrez colea unde scrie`n semnatura!...Uitatzi`va si voi si va vetzi da seama!In rest?Mai tzin contabilitatea mamei si`o mai ajut pe prietena mea ... la fel,niste chestii contabile!
Smenuri?Fac dvd`uri,cd`uri cu ORICE!!!Sunt super scump! :P |
vand derulatoare de cd`uri dvd`uri si mini cd`uri ...
de asemenea vand lumanari .. de nunta botez si alte nebunii :) |
Apoi nu facem o afacere amandoi?Ce zici :D
|
nush frate .. mie imi place sa lucrez singur .. k shtii care e problema .. nu`lace sa am prieteni care sa ma lucreze pe la spate sau in dos :))
|
Poate pentru unii li s-o parea injositor...
Da' eu lucrez la Mc Donalds Obor ;)... fac mai de toate...: curatenie, bucatarie, servire. ;) |
Re:
Quote:
|
poate unora li se pare injositor sa dea cu mopul si cu maturica in anumite zile...ca nu te pune sa faci asta zilnic :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning