![]() |
Re: Cel mai tare logan din bacau. Yus design.
Ce vrei, tuningul cere unele sacrificii...
|
aminteles .l amine drumul spre hala e mai rau si acum are grija omu si nu o loveste ca e foerte perfectonist am avut mult de bibilit la ea pna s aiasa perfect :D asa a zis proprietarul cand a luat masina
|
foarte frumos loganul sa-l stapanesti sanatos l-am vazut in IASI prea frumoasa culoarea pe care i-ai traso e foliat sau vopsita ca nu am apucat sa te vad prea bine ca erai in mers pe centru cu muzica la maxim si intorcea toata lumea capul dupa tine. E prea smechera masina nu cum spun altii de pe forum sunt invidiosi bafta in continuare te mai asteptam in IASI trimite un private mesage cu nr tau
|
Quote:
|
frate mie nu imi place loganul de fel dar tre sa recunosc k al tau este facut cu bun gust shi se vede k ai lucrat la ea ceva sa o stapaneshti sanatos
|
cel mai frumos logan albastru marin pe care l-am vazut.S-ar putea sa mai apara unul...Ti-am pus gand rau...E marfa.Revin cu " copia"
|
ms da eu vreau sa schimb kitul vreau ceva unicat ca pe asta e deja prea multe masini
|
eu cred ca puteai sa-i pui niste genti mult mai marfa,in rest sunt de acord cu ce au zis baieti mai sus,eleronu e cam mare si scoatele husele alea pune ceva mai finut,laso cat mai simpla
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning