Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Carmen&ffocus (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/3406-carmen-and-ffocus.html)

Carmen 03-02-05 13:19

Nu mi-am facut plan de distrugere, nu sunt asa rea... Spun multe cand sunt suparata, dar asta nu inseamna ca le duc la capat. Am facut o pauza in care am avut timp sa ma gandesc la toate... Si eu ma opresc aici, e mai bine :wink: Neintelegerile dintre noi (in primul rand) si influenta ta ma fac sa raman cu o singura alternativa :

Just walk away
Just say goodbye
Don't turn around now ...

.....

:(

the_mav 03-02-05 13:24

cum adica , Carmen... :shock: :shock: :shock:
shi eu care aveam incredere in tine, care ma bazam pe tine, imi pusesem toate sprantele in tine... :shock: :shock: :shock:
cum adika sa intorci capul asha de ushor...cum adika sa renuntzi asha de ushor? nu e posibil..... :shock: :roll: :shock: :shock:
shi acum nici ffocus nu mai zice nimic..... :x :shock: ... shi incepe sa il enerveze pe \"parintele spiritual\" cu lipsa lui de atitudine :wink: :shock: :roll: :wink:

don't give up....you never know.... :wink: :P

Carmen 03-02-05 14:32

Sa zicem ca renunt pe moment... Poate maine o sa vad altfel lucrurile, cred in zicala \"never say never\", deci nu pot sa garantez ca nu o sa ma razgandesc. Dar e posibil ca atunci cand imi va parea mie rau de decizie sa nu-i mai para lui... Si stii ca intr-o relatie e nevoie de 2, nu de 1 care il trage dupa el pe celalalt, sau in cazul nostru de 3 :x
Imi pare rau ca te-am dezamagit :wink:

CeReS 03-02-05 14:45

the_mav 03-02-05 14:47

itzi aduci aminte ce spuneam eu cu vreo 3-4 pagini in urma: ca stiu ce inseamna o olteanca, etc, etc :wink: ...
pai daca tot se termina toata chestia asta, macar sa se termine cu happy end (chiar daca in ultimul timp oscarurile NU au fost luate de happy end'uri :? :roll: :shock: :wink: ) :P :shock: :wink: :wink:

faza cu dezamagirea.... hmmmm....itzi dai seama ca pe mine nu m'ai dezamagit (aproape) deloc, ci pe altcineva (cred eu) ai dezamagit mai mult ..... :wink:

sper sa nu ma inshel :roll: :? :roll: :?: :idea: :? :roll: ... da' am eu un feeling :wink: :P :wink: ...... ca totul o sa se termine cu bine :wink:

the_mav 03-02-05 14:51

alooooo.... domnu' ceres..... stai domn'e un pic.... ce e aici, bar de negri? :shock: :wink:

pai nu vezi ca deja sunt probleme intre bucuresti si craiova...iti dai seama intre craiova si constanta ce o sa iasa.... :shock: :shock: :shock: :wink:

carmen, \"parintele spiritual\" iti recomanda sa nu cedezi ispitei si sa iti pastrezi ferma pozitia de pana acum.... :wink:

ps: ma intreb ffocus ce-o mai face? :roll: :? :roll: :shock: :wink:

Carmen 03-02-05 15:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"the_mav\"
itzi aduci aminte ce spuneam eu cu vreo 3-4 pagini in urma: ca stiu ce inseamna o olteanca, etc, etc :wink: ...

Nu stiu de ce am impresia ca insinuezi ca ar fi vina mea... :raving:
Daca pe tine te enerveaza cu lipsa de atitudine, gandeste-te cat ma enerveaza pe mine :raving: :punch:
Si daca tot vrei un Oscar, poate ii cuplam pe Anca si CeReS, si sa vezi atunci ... :P
Dar pana sa ne gandim la al doilea cuplu, trebuie inca sa rezolvam problemele primului si nu e asa usor... TIMPUL LE REZOLVA PE TOATE :wink:

the_mav 03-02-05 15:06

Quote:

Nu stiu de ce am impresia ca insinuezi ca ar fi vina mea
:chillpill :chillpill :P :wink: ... e doar o impresie... stai linistita, ca nu cred ca pleaca de la tine...

ceres+anca..... de ce nu... da primele strigari le apartzin in totalitate... :wink:

Carmen 03-02-05 15:14

Nu cedez, stai linistit!
De ce mai intrebi ce face, n-ai vazut ce facea aseara? Asta face ffocus... :eyebrow: :anger: :bat:

Anca 03-02-05 15:34

Carmen..Gabi..nu aveti nimik de comentat? :shock: :?: Chiar asa..?Ma lupt singura mai nou? :roll: Hai..WAKE UP!!! :inyourfac :evil_laug

Anca 03-02-05 15:38

Hopa.. :shock: Oare sunt eu dupa somn si nu vad bine...sau deja ati inceput campania \"hai sa cuplam lumea\" si eu sunt prima pe lista? :?: :roll: Nice... :oops: Sa vedem continuarea... :peace:

ffocus 03-02-05 17:12

era de asteptat...dragostea puternica se consuma repede :hug: ...raman cu amintiri placute si fara regrete...in fond asta conteaza :flower:

CeReS 03-02-05 17:21

ce-i aici ?
matrimoniale?
ia nu ma mai cuplati pe mine cu Anca :twisted:
au o iubesc doar pe Carmen :oops: (sa nu-i spuneti ca e secret :twisted: :twisted: )
acum ca e libera poate am si eu o sansa :peace:

Mr.Nice 03-02-05 17:30

AHHHHAMMMMMMM, ma scuzati k ma bag si eu asa aiurea :lol:
Olteanca zici k esti Carmen? hmmmmm, as vrea sa te cunosc daca se poate, as putea sa-ti ofer mai multe decat Ffocus, poate el n-a stiut sa te aprecieze, da-mi o sansa te rog

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Deocamdata iti propun as facem cunostinta si poate cine stie....

Sorry Ffocus, da' asteptam de mult momentul asta
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

Carmen 03-02-05 17:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"the_mav\"
sper sa nu ma inshel :roll: :? :roll: :?: :idea: :? :roll: ... da' am eu un feeling :wink: :P :wink: ...... ca totul o sa se termine cu bine :wink:

Eu aveam un feeling ca nu se va termina foarte bine... Acum depinde din ce unghi privesti... Nu au ramas resentimente si nu s-a lasat cu paruieli si zgarieturi... asta da, e un lucru bun, dar nici nu ma asteptam la asa ceva. Si da... raman multe amintiri placute...

All times are GMT +2. The time now is 17:09.

- Copyright 2026 4Tuning