![]() |
Re: Masinile noastre
Quote:
|
Uite si Bebemobilul :lol:
Acum...ca sa fiu si eu in ton cu culoare pozelor de mai sus...mai trebuie o sedinta foto cu Opelul. Ce zici Andrey?:-D |
3 Attachment(s)
Mi-am luat duba !!! :pistoles: :2gun: :peace:
|
Nice !!!
Catzi calutzi are ?????? |
da tu muzica cand ne arati ca acusi pleci, si na vazut lumea ce ascunzi
|
Pai o so arat doar ca ce sa arat cum se despica masina in 5 bucatzi !!! :))))):lol: :lol: :lol: :lol:
O sa revin cu niste poze misto si chiar un filmuletz !!! Doar ca astept sa cumpere un preten un mixer pioneer si vom mixa live in masina la vreo 2000 RMS !!!!!:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
undei DJoanah sal vedem ca nici acum nu mia dat ultimu mix
|
Quote:
|
dari unde is facute pozele? intr-un loc fooooarte asemanator am ramas fara scutul de sub masina...si mai naspa e ca mi-am dat seama doar a 2-a zi cand scutul probabil zacea pe undeva pe la fier vechi :))) tre sa pun si eu poze noi...are masinutza ochi albastri :D
|
Pune pune :)
|
Quote:
Iar cele cu Pegu sunt facute in Aradul Nou, la fostul poligon auto. |
4 Attachment(s)
la alea cu Bee ma refeream :P nu stiu unde e locu ala...tot aud de el da noa..
hai k am facut si eu ceva poze nuaptea (6000 k) :)) la alea 2 va cer o parere cum arata mai bine..grila cu semn sau fara? eu sunt cam nedumerit..odata imi place una..odata cealalta. nu stiu daca sa mi-l comand. (bine poza ii in fotoshop da cam tot asa arata) :p |
cea fara clar !!! tot timpul mia placut cea fara semn si cu capota dreapta nu asta cum ai tu dar mere si asta :)))
|
fara semn imi place mie
|
capota mi-a placut-o relativ..pana am fost la criss si am vazut in garaj cum o bagat flexu in capota de la taunus si are acel mad look :D e belea..
aveti careva un flex?:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning