![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
mai .. domnule .. .
numai noi , Anonymous, ca si club , avem 21 de fise de inscriere.. pe langa noi mai sunt atatea cluburi care sunt convins ca vin la fel de pregatiti .. care e problema ? sau tu o duci bine rau cu banii .. ? oamenii mai au probleme .. si decat sa zica ca .. da dom`le vin , si de fapt nu vin , din diferite probleme, prefera sa astepte . ca sa fie sigur ca vin/nu .. in fine, mie mi se pare un motiv de 2,3 lei .. |
-Pai din cate spui tu......poti deveni organizator de curse strict pe o singura marca " Dacia" ...succes!!!
-Cat despre nominalizarea ca mari "absenti" sau "neinteresati" cei de la (No Speed Limit . Midnight , Insomnia , Anonymous , Speedline) ar trebui sa te gandesti ..de ce? -Anul trecut cand faceai prima cursa ne ai rugat sa ti trimitem masini.....am trimis multe ...toate aceste cluburi...acum ne ai conditionat. Probabil ar trebui sa stii ca multi si au prgatit masinile pt 10 Martie ....ai dezamagit si asta nu te afecteaza acum dar pe viitor vei avea cu siguranta 20-30 de masini la start. -Felicitari si tine-o tot asa!!!! |
eu am impresia ca e ceva putred pe aici si nu cred ca e shaorma mea...:D sigur acolo vor fi peste 50 de masini care sa se bage ca sa nu vb ca mi s-ar parea normal sa fie minim 100 de doritori, dar in fine probabil o fi mai greu sa organizezi decat sa reusesti sa aduci lumea...care eu zic ca vine
pana la urma asta e motivul real pentru care vrei sa anulezi??? |
eu zic ca daca se prelungea data inscrierii se ajungea undeva aproape la 100 de masini ... oricum cert peste 70.
si eu sunt dezamagit ... nu e tocmai usor sa pregatesti masina si sa astepti cu ardoare prima ta cursa legala si apoi sa afli ca a fost amanata. |
daca vreti balci, balci sa fie!
evlsantos - pana astazi la ora 11.35 cate fise a trimis anonymous? nu se recoltau rinichi cu forta pentru cel care se preinscria si nu venea. florica - nu am postat numele cluburilor pentru a arata ca nu au fost interesate. am discutat cu tine si ti-am explicat ce urma sa se intample astazi la ora 08.30. intretimp am amanat pentru ora 12.00. si cu toate acestea, de la 26 de preinscrisi cati erau aseara, astazi se ajunsese doar la 40. nu am vazut 21 de masini NSL sau 10 Vroom sau 10 Anonymous. credeam ca ai inteles situatia. cele trei propozitii cu * sunt realitati. daca poti sa le contrazici, te rog. daca nu, incearca sa iei situatia ca atare. tu mi-ai spus ca sa o las asa, sa se inscrie lumea in ziua respectiva. repet. stiai situatia. am stabilit ca Pitu sa se ocupe de fise noaptea trecuta? am stabilit ca-mi trebuiesc date legate de ITP si permis? am stabilit ca pana dimineata trebuia sa am acele fise? vladdaman- timpul si alte organizari va demonstra ce "floare la ureche" a ajuns organizarea unei curse pentru amatori. colac peste pupaza mai apar si accidente in CNR. alfa band - asa este. mai imi dau si demisia pentru aceasta cursa ca sa am timp de ea. cred ca sunt masochist. |
sunt sigur ca ar fi venit mult mai multe masini ...
saintDick, da-ne un semn si zi-ne ca ,cursa se va tine ! :evil: |
Mi se pare foarte ciudat. Anuntul cu 4 martie ora 00.00 scuzati-ma dar e de tot rahatul. Cand spui o zi.. pai zici ultima zi de inscriere nu faci artificii de exprimare sa vezi daca se prinde sau nu lumea ca defapt nu 4 martie e ultima ci defapt 3 martie... urmanad eventual sa mai tipi si TEAPA!! era 3 nu 4..
Scuza-ma.. dar ati fost de tot rasul.. |
nu e vina lui saint dick aici....concursul a fost anuntat din timp , am vrut sa facem ceva frumos, organizat, ca la urma sa nu se mai planga lumea.....
|
Quote:
Toti am inteles ca 4 martie este ultima zi iar aseara am primit fisele de la CT urmand ca azi sa ti le trimit iar ziua de azi.. nu se termina la 11.45. bafta! |
Quote:
A fost anuntat din timp.. si anuntat prost. De ce nu ati precizat 3 martie ultima zi de inscrieri? De ce ati bagat 4 martie ora 00.00?? Dupa cum vezi.. toata lumea a inteles 4 Martie ultima zi de inscriere... Iar acum scuza-ma.. daca nu a fost ieri.. o zi in plus de trimis strica.. mai ales ca aceasta zi e DUMINICA!! cand nu lucreaza nimeni ca sa zici ca asteapta primaria nu stiu ce raspuns sau pm.. ce puteti voi sa mai inventati? |
Quote:
|
de la ctza veneau o groaza .... din ce shtiu eu .... si afara ploua iar :(
|
De ce nu recunoasteti ca defapt altul a fost motivul anularii cursei si nu rahatul asta cu fisele.Doamne fereste sa iti dai demisia atata tot ca este suparator sa vezi ca ti se mai arunca in carca anularea unei curse pt ca nu sau trimis fisele.E JENANT!
4 martie se termina diseara 23:59:59. |
de ce toata lumea se ingramadeste in ultima zi ?
|
Mai aveti pretentii pentru curse viitoare, aveti grija sa nu fi dati de-o parte ;)
sper ca se vor destepta unii si o sa va arate si voua cum se organizeaza ceva... sunteti din ce in ce mai jos... pacat, ar fi fost ceva frumos! stiti vb aia: "atat puteti...atat faceti" |
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning