![]() |
Re: E46 - 320d!
4 Attachment(s)
cateva poze de primavara :) :) si urmeaza sa ma duc sa vopsesc bara pe fata ...
|
ATAT ! E bini di tat... In viitor vreu sa cumpar si eu unul la fel ca al tau exact ,dar sa pastrez si a4-ul.
|
Cel mai frumos E46 pe care l-am vazut! Te invidiez!
|
Quote:
|
Masina a intrat in service, pt schimbare aripi (aveau putina rugina mai ales stanga ) , vopsit bara , vopsit prag(l`am agatat in parcare ) :) :) ...
|
hai cu pozee... :D
|
dupa ce o voi scoate maine ,poimaine cand va fi gata , o sa bag si niste poze ,abia astept sa o vad deja imi e dor de ea :) :)
|
si totusi fara masina ,mai sunt si bolnav :))) m`am uitat pe net si mi`a venit o idee de a`mi face evacuare dubla la masina (stil M3) stiu ca e diesel sunet nu va fi mai deloc , da aspect eu zic ca mie unu imi place , astept si parerile voastre ? cam 200 euro costa moftul asta ... cu tot cu montaj , voi ce ziceti ?
|
Merita o sa arate si mai bine:)
|
1 Attachment(s)
Asa o sa arate:
|
Quote:
|
Quote:
Nu va arata asa ! iar intervii cu sfaturi proaste si idei? [ fara suparare ] Gaby : ca sa faci spatele de m3 , ai nevoie de difuzor de m3 pe bara de m sport , sau bara de m3 pe producator [ bara oem de m3 nu va veni ] Vei fii nevoit sa tai din roata de rezerva [ locasul ] , ca sa faci loc evacuarii aleia ! totusi iti recomand sa faci asta , doar daca faci conversie la m3 replica , bara fata /spate /oglinzi ! E interesanta si combinatie cu bara de mtech 2 cu bara spate de m3 ! dar te va costa mai mult de 200 de euro toata treaba , daca vrei sa o faci cu cap ! Sa pui doar tips uri , va iesi un mare rahat ! |
4 Attachment(s)
Mai bine schimba tipsul si o sa ai alt aspect mai ales ca ai Mtech2 nu se merita sa il "ciobanesti"chiar daca nu tai locasul rotii de rezerva . Eu chiar ieri am montat tipsul din poza taiat in partea din spate la 60mm diametru sa se potriveasca cu diametrul tevei de la toba si respectiv 170-160mm lungime si e altceva acuma fata de ciotul ala indoit in jos
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
- Copyright 2026 4Tuning