![]() |
Re: Lista cu turbine
Quote:
Cu un T3 ai presiune cu bine peste 4000... Ori cum...motorul tau nu rezista cat poate un gt17...deci. |
Quote:
~Nautilus |
8)8)8)8)
|
Cu turbina pusa aiurea motorul tine 200m...daca ai noroc si nu calci in primele 10m...
Turbina cu rulmenti...home made garrett GT... *rulmentii disnuiti tin pana in 10.000rpm...turboul incepe sa faca presiune peste 100.000rpm si pana in 250.000rpm la unele cazuri.... Mai cauta si tu ceva literatura despre turbine si cum influenteaza motorul...la fel despre cum functioneaza motorul, vad ca ai iluzii in acesti teritorii a vietii. |
Quote:
merci ;) acum am inteles. E vorba de un diesel totusi, care nu va vedea turatii peste 5000 in momente critice. Un anumit tip de la GT17? nu gasesc lista nicaieri. |
http://www.dieselevante.it/index.asp
aici gasesti cam toate turbinele facute de fabrica, su puse in masini de serie. |
ce turbo mi sar potrivi pt un e46 325 automat....dk e posibil ms
|
twisted::twisted::twisted:
|
merci Hexer, pagina e super interesanta. Cautam de mult asa ceva si nu gasisem...
|
ce turbine se pot pune pe 523i din 99 si ce implica , ms anticipat
|
Hexer, GT15 si GT17 nu sunt cu geometrie variabila? la mine e si cu racire pe apa........
|
pana la cat pot ridica un motor de 1.4 16 valve ?:) nu suferiti cu schimbarea motorului.asa aproximativ si un pret informativ.multumesc frumos
apropo Paste Fericit ! |
ce turbina se poate pune pe un bertone de 2200,benzina,anul fabricatiei 2001,cati cp imi poate oferi in plus si cati bani m-ar costa ?
|
acelasi lucru mar interesa si pe mine daca se poate face ceva si pt bertone de 1.8 benzina:D
|
Quote:
salut tu ai bertonele cu dj 20 dny :D? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning