![]() |
Re: E36 - 320i Calypsorot
sincer l-am pus pe langa un k&n si e la fel de permisiv . e in minus doar uleiul. dar cum ziceam mai vine un saculet de pasla peste ca sa mai protejeze. si in caz sa o sa-l las o sa fiu mai atent sa-l curat cat de des. se poate spala usor asa ca nu cred ca va fi o problema.
|
Eu am k&n pe masina; facusem matrita la fel ca tine din carton. Din lipsa de fonduri si interes, nu am mai cautat sa o fac cum trebuie din tabla; am inmbracat matrita in folie adeziva de aluminiu.......si asa a ramas.
Secretul lor este sa le intretii corespunzator, in felul asta nu vei avea probleme. https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=56526 |
mai am unpic si e gata ... mai lucrez la detalii si la aspect inca ...
|
3 Attachment(s)
Ceva de genu ,,, inca nu e in forma finala da e prea frig afara :))
Si ceva poze :) |
urmeaza o pauza lunga pe aici ... masina o sa intre la vopsit :D
|
1 Attachment(s)
uite o idee mai simpla si de la mine :)
|
o sa mai lucrez si la filtru ... deocamdata trebuie sa vopsesc masina ... si sa iau reglabila :)
|
sa ai spor ! reglabila sa o iei noua ca altfel nu prea se merita ! bafta in continuare cu masina !
|
ma gandesc spre ta-technix ... urmeaza sa vad ...,
|
aia am luat-o si eu .. si sincer sunt multumit de ea .. in cazul in care nu trag de masina sa ii sara dintii si nici nu merg pe drumuri nasoale cu ea ..
|
1 Attachment(s)
pam pam ....
|
...LIKE!
|
Frumoasa masina :D
|
Īncet īncet prinde formă.:D
Am aşteptat să mă suni astăzi să mergem cu treaba aia cu care ai zis,ai rezolvat?:) |
dada am rezolvat ... mai trebuie suspensia pe fata si cam atat... in rest ... de luni intra in lucru :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning