![]() |
Re: Curse
Quote:
Eu am mari probleme de aderenta...dar acum cu noile gume le-am cam rezolvat. Ieri m-am harjonit la semafor cu un seria 5 model 2002...nu stiu ce mot avea ...oricum diesel.....destul de mare.Ultimul gest al proprietarului a fost in semn de salut....si respect. Cand ajung in TL ne intalnim la 21 la un suc....si facem schimb de experientza automobilistica. |
Ok, ne vedem la un suc la tulcea...da si tu un id de mess sau un nr de tel. ca sa ma anuntz knd vin..;)..
seria 5 ala dc era visiniu era 525d dc nu 520d ...slabe oricum.. |
O cursa interesanta astazi BMW 540i (model `99) vs Audi S4 la semafor....s-a dus Audi in fata dar ma asteptam la o distanta mai mare...BMW s-a tinut bine
|
audi s4 ala albastru ? poate nu a calcat`o omu la maxim
|
tu cand te-ai da cu o masina de ~300 de cai nu ai calca-o la maxim ?:)
|
E cineva aici cu pana in 105 HP care vrea sa incerce cu mine? G5 '06 - 1.6i, 102 HP - stock...Vreau sa vad cum mere mashina pe 400m. Va ashtept... :)
|
Quote:
|
eu m-am harjonit cu raza mai demult prin oras si se misca bine masinuta lui , mi-a placut
|
OOOPPSS!!...se intrevede cumva o cursa?......hihihi..ce frumos...pacat ca nu sunt la TL....dar am si eu cursele mele aici in CT.....
Tare as vrea sa vad Clio vs Golf.....filmati si voi.....da nu cu telefonu. Quote:
Ma dau eu cu tine daca vrei...cu BMW meu mare si puturos.....vrei?...... |
vin eu cu o camera de filmat daca e .. dar faza e ca trebuie dinainte sa pregatesti "traseul" sa stim cat de cat ca sunt 400 de metri .. poate inca o masina sa fie cu avariile puse sa fie ca un punct de reper
|
Quote:
|
Curse curse:D .... poate ne vedem cu totii la ceva quick
|
facem si o cursa de biciclete,provoc pe oricine,ia sa vad care se da cu mine,ps cursa va fi in stilul ''no hands'' ,ceva oferte ???
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning