![]() |
Re: Nova GTI-DMY-PITESTI
Cam greu de crezut faza cu 178km/h avand in vedere k sunt pe youtube cateva filmuletze cu supernove si logane care trag de ele la greu sa ia un 180.Dar dak tu zici k ai luat tre sa te cred!?!?
|
stie cineva daca se gasesc suspensii sport pt nova???
io am cautat prin cataloage si nu am gasit nimic. de la ce alte masini se potrivesc? oriucum, daca nu gasesti suspensii sport, sa imi zici mie, ca am io o solutie mai eftina pt tine... bafta |
8)
Quote:
|
la vale sau unde?:))
|
in cadere libera =))))))
|
Quote:
|
pai valea nu era vale de vulcan cum zici tu.Era o vale normala care se produce in general la dealuri,deci viteza mai mica.:P As vrea sa o vad si p-asta cu loganu aruncat de pe vulcan :)) sau in...?
|
Quote:
|
Quote:
io sunt tot posesor de dacia asa k... as avea idee cat de cat cam ce ii poate pielea... nu vreau sa fiu rautacios dar e greu cu vitezele de kre va laudati... loganul este o masina romaneasca cu piese straine...dar tot romaneasca este... |
Quote:
|
nu vad care e ideea...
d c conteaza vit maxima..? ca oricum...masinile, mai ales daciile, nu sunt facute pt viteza... |
nu te contazic...poate o fi furat ceasu` dar nu cred...mai ales ca asa sunt de la mama natura, nu modificate nu umblate nu uzate....dar totusi poate asa o fi...cat despre masina romaneasca...e cv diferenta intre a lua piesele gata facute si tu le pui pe banda rulanta la asamblare...nush cat de romaneasca e ...asa si francezi in tara lor in loc sa arate emblema de dacie arata renault...deci masina e romanesca sau frantuzeasca ? :D
Si sa sti ca am idee ce poate capu la o dacie ...am dacie si cunosc multi posesori de dacie...viteza ia chiar foarte multa ptr siguranta care ti`o ofera... |
uite aici ceva ca sa ter inspiri
DACIA A4 FACE LIFT:lol: |
Quote:
|
Si eu am o supernova 2003, si cu chiptunning si benzina 99 si toate la perfectie, si cred ca mai mult de 165-170 e imposibil de mers. Cine zice ca a mers cu mai mult ori minte, ori nu are motorul original. Iar cineva mai sus zicea ca loganul e masina....loganul e o cutie, si un experiment as spune pe piata romaneasca..care-i bucura pe romani cu pretul lui...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning