![]() |
Re: Masina mea
bine ai venit in comunitate . daca mai cunosti baieti care sunt din tulcea si nu stiu de comunitatea asta si sunt pasionati de masini sa`i chemi aici sa ne marim si noi
|
CATALIN ... bun venit ;) apropo conteaza in primul rand sa se formeze un grup de baieti adevarati ;) si apoi restu'
ps: vad in spate in masina niste..... hmmm ia explica-ne ce e cu ele :) |
=)) bun venit printre noi...mistho cashcheta:))
|
3 Attachment(s)
Cozmine daca nu ma-nvetzi meserie la vara degeaba ne mai cunoastem :))
Salut sunt Sabin sau Savyn In poze sunt: Una bucata Nissan Almera din 2003 1.5L Tekna 2BE22 5usi 4cilindri in linie Are 94 de ponei la 6000 de turatii si cica viteza maxima e 177 km/h da normal ca-i mai mare cu vre-o 10 :) Consuma in medie cam (mult) 8-9 litri si are cam in jur de o tona si 300 prinde suta in 13secunde... are pe bord 60.000km Peugeot-ul este un 206 1.4 E benzina din 2003 75 de cai la 5500 rpm are o tona si putzin consuma cam 5-6 litri suta o prinde in 12.5 sec (cred) viteza maxima 173km/h pe hartie... Are pe bord 21.000km E al prietenei :)) |
parca am mai vazut almera prin oras,oricum frumoasa masina,so stapanesti sanatos !!!
|
mersi mersi.
|
Se pare ca sa schimbat subiectu......nu ni sa explicat care e faza cu sapca aia albastra din spatele la Cielo......inca asteptam o explicatie....fie ea si una fictiva....de gen...e a mamei...sau a tatalui....sau ...e de decor....sau a cainelui
|
Scuze pt. un raspuns asha de intarziat!Sunt plecat la C-ta toata saptaman sinu beneficiez de net akolo!Stati linistiti cascheta imi apartine... :) ,sunt un simplu angajat al Politiei de Frontiera... strict pt. salariul care il plateste statul....Sper ca v-am lamurit!Mai am un prieten cu Cielo din Tulcea si am sa il informez de noua comunitate!
|
daca lucrezi la politia de frontiera poate il cunosti pe taicamiu.. in cheama axinte :D
|
Nu cunosc! :)
|
Bai fratilor acest topic se cheama masina mea nu discutii despre politia de frontiera....puteai sa dai niste lamuriri pe topicul legat de discutii de orice fel
|
Eu nu am vrut sa dezvolt!!!!Unii au fost curiosi si am raspuns atata tot!
|
un filmulet cu masina mea in constructie! toba de esapament a fost modificata si i s a facut doua iesiri!:twisted: din pacate nu reusesc sa l atasez !
|
ia legatura cu eugen poate te ajuta el in legatura cu filmuletul
|
sa pui si niste poze cu olteanu chiar sunt curios sa vad cum a iesit,poate ma iei si la o zona cu masina,sa vad cum pedaleaza !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning