![]() |
Re: 15/16 septembrie Tulcea - etapa internationala Drag si demoDrift
cu timp de 14 secunde?
|
Tot in categoria celor ce merita felicitati este si BaLaur care cu tractiune fata a reusit un 60ft exemplar si ET sub 11s...impresionant
|
prima masina cu tractiune fata sub 11s..... felicitari mai baiatule
|
Quote:
Numai ca mi-e greu sa cred ca va reusi cineva in viitorul apropiat sa se CALIFICE pentru o cursa in paralel cu el :lol: Asa ca pana atunci tot cu timpii vor trebui sa se bata :lol: Cum ziceam: "din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita!" |
Quote:
|
Acum cativa ani, va curgeau balele pe margine cand batea un cielo multe masini tari, iar acum il batjocoriti pe cel care a modificat atatea masini si au ajuns pe pistele de drag de la noi.
Ce mai respect pentru un om in varsta care a pus bazele curselor legale in RO. Rusine! |
E fiecare cu pareriele lui si succes in continuare lu Cezar si GTR-ului si celor de la Exelixis pacat aventadorului ca sa stricat la Tulcea poate revine cu el la anu in forma mai buna
|
Sirius cielo a mers foarte bine si ieri si azi dar nu toata lumea il vede cu ochi buni ca nu toata lumea se pricepe la curse si la investitiaa facuta in el
|
Quote:
|
Scuze nu la ala cu doua motoare
|
rog cei care au filmat sa posteze aici sa vedem si noi "aplaudacii" de acasa ce sa intamplat si la grupele inferioare.
ms anticipat! |
Felicitari Stefan cu Subaru STI pt locul 1 la s6 ! masina merge intr-un mare fel !
|
am inteles de la un prieten care a fost acolo ca acum pe seara GTR`ul a scos un alt timp mai bun,si anume 8.8 sec.este adevarat?
|
O sa revin cu poze si filmari mai incolo sau maine.Per total foarte ok, bine organizat evenimentul.
Felicitari baiatului cu VR`u turbo de la bucuresti 4x4...10,2 :shock: masina merge blana!, si felicitari blr. Ar fi foarte multe de povestit despre honda aia albastra de la bulgari dar nu acum. Ne-a stricat o repriza(10-15 min) de ploaie joaca dar apoi s-a uscat si s-a mers ca inainte adica foarte bine. |
3 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning